Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (11.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.604 de lei

Velez Sarsfield

Biletul de COTĂ 10 de luni (11.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, la început de săptămână.

Echilibru în Colon – Velez Sarsfield

Colon și Velez Sarsfield se înfruntă în etapa a 7-a din Liga Profesional – Argentina. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Gazdele sunt pe locul 24, în timp ce oaspeții cu o poziție mai sus. Au același bilant, o victorie, două remize și trei înfrângeri, dar golaverajul face diferența. Ne așteptăm la un meci echilibrat, între două echipe care au ca obiectiv, în primul rând, să nu piardă partida. „Egal la final” are cotă 3.10.

Derby la retrogradare în China

Hebei și Guangzhou FC, două echipe care au avut un început dificil de sezon în Super League – China, se înfuntă, luni, în etapa a 10-a. Ambele formații sunt pe locuri retrogradabile. Hebei este pe locul 17, după o victorie și opt înfrângeri, în timp ce Guangzhou FC ocupă poziția a 16-a, cu același bilanț. Echipele sunt, însă, despărțite de golaveraj. Niciuna dintre formații nu are încredere în forțele proprii, motiv suficient să anticipăm o întâlnire strânsă, cu puține faze de poartă. „Egal la final” are cotă 3.45.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate