Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (12.07.2022). 1.000 de lei din Liga Campionilor

Suntem cu ochii pe calificările din Liga Campionilor, iar din manșa secundă a turului 1 preliminar am ales trei meciuri pentru biletul de cotă 10 propus de Betmag pentru 12 iulie.

GG în Qarabag – Lech Poznan

Primul meci de pe biletul de cotă 10 este Qarabag – Lech Poznan, programat de la ora 19:00, ora României. În tur, polonezii s-au impus cu 1-0. Cine va trece de această dublă manșă se va confrunta în turul 2 preliminar cu FC Zurich. Dacă două înfrângeri în trei meciuri de pregătire au provocat îngrijorare în tabăra polonezilor, victoria de săptămâna trecută cu Qarabag o pune pe Lech Poznan în postura de a avea prima șansă de avansare în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Lech Poznan trebuie să treacă repede peste eșecul din weekend, din Supercupa Poloniei, 0-2 cu Rakow, și să se concentreze pe competiția europeană. Azerii nu au de ales și trebuie să marcheze, dar nici polonezii nu se vor mulțumi doar să se apere. Anticipăm GG în Qarabag – Lech Poznan, iar cota pentru „ambele marchează” e 2.10.

Două meciuri, același pariu

Un alt meci de pe biletul de cotă 10 este Sutjeska Niksic – Ludogorets Razgrad, care pornește de la 2-0 pentru campioana Bulgariei. Între timp, Ludogorets a debutat și în noua ediție de campionat, înregistrând o victorie clară în deplasare, 3-0 la Septemvri Sofia. Echipa la care a scris istorie Cosmin Moți a dominat fotbalul bulgar în ultimul deceniu și a scos capul în Europa. Cu siguranță, nu se va opri în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. După 2-0 în tur, ne așteaptă o manșă secundă interesantă în Muntenegru, în care alegerea noastră este „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, la cotă 2.20.

Cel de-al treilea meci de pe biletul de cotă 10 este cel dintre Hibernians Paola și Shamrock Rovers. Oaspeții au câștigat prima manșă, în Irlanda, cu 3-0, și au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în turul 2 preliminar. Shamrock Rovers beneficiază de faptul că e în plin sezon competițional și are meciuri în picioare, astfel că accederea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor nu ar trebui să fie o problemă pentru liderul campionatului Irlandei. „Ambele marchează și peste 2,5 goluri”, la cotă 2.35, este alegerea noastră pentru Hibernians Paola – Shamrock Rovers.

Biletul de cotă 10 (12.07.2022)

Biletul de cotă 10 (12.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate