Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (13.04.2022). Cum poți câștiga 1.000 de lei la mijloc de săptămână

Trei meciuri, de pe trei continente, alcătuiesc biletul de COTĂ 10 propus de Betmag. Din Africa în America de Nord, apoi în America de Sud, facem un tur la capătul căruia putem face profit. Iată ponturile noastre pentru un posibil câștig de 1.000 de lei la mijloc de săptămână.

2,90 – cotă la X în campionatul Algeriei

Deschidem biletul de COTĂ 10 cu un meci din prima divizie a Algeriei. Chelghoum și Kabylie se întâlnesc miercuri, de la ora 17:45, în etapa a 25-a. Gazdele sunt pe locul 14, la șase puncte de zona roșie, în timp ce oaspeții ocupă poziția a cincea, la doar două puncte de podium. Kabylie e echipa mai bună, dar nu strălucește afară, în schimb, Chelghoum joacă bine acasă. Nu a pierdut decât un singur meci pe teren propriu în acest sezon, în rest are cinci victorii și șase remize. De partea cealaltă, Kabylie are trei remize în ultimele patru etape și sunt șanse mari de X în meciul de miercuri. 2,90 e cota la egal în Chelghoum – Kabylie.

Cu ochii pe Liga Campionilor din America de Nord

Din nordul Africii trecem în America de Nord. În semifinalele Ligii Campionilor CONCACAF se întâlnesc două echipe din SUA, New York City și Seattle Sounders. E manșa retur a acestei duble confruntări și se pleacă de la scorul de 3-1 pentru oaspeți. Finala e la un pas, iar New York nu are decât varianta atacului și, evident, a victoriei. Spre deosebire de competițiile UEFA, aici contează golul în deplasare, prin urmare, 2-0 e scor de calificare. New York a câștigat ultimele două directe de acasă, cu 2-1 și 3-0, și are șanse mari să se impună și acum. „New York câștigă” are cotă 1,83.

 

1,91 cotă la victorie pentru Corinthians în Copa Libertadores

De pe continentul nord-american coborâm puțin pe harta fotbalului mondial până îm America de Sud. Aici se află în plină desfășurare grupele Copei Libertadores. Iar unul dintre meciurile cuprinse pe biletul de COTĂ 10 este cel dintre Corinthians și Deportivo Cali, un duel braziliano-columbian. Brazilienii de la Corinthians au pierdut în prima etapă (0-2 la formația boliviană Always Ready) și au nevoie de victorie ca să nu își compromită șansele de calificare. În schimb, columbienii sunt la polul opus: au câștigat 2-0 cu Boca Juniors, dar au jucat acasă. Iar în America de Sud, majoritatea echipelor au evoluții complet diferite acasă față de afară. Corinthians n-a pierdut de cinci meciuri acasă, bifând patru victorii. De partea cealaltă, Deportivo Cali are șapte înfrângeri în precedentele 10 meciuri afară, deși a întâlnit adversari mai slabi decât Corinthians. Așa că există premisele unei victorii a gazdelor. „1 și peste 1,5 goluri” are cotă 1,91.

Biletul de COTĂ 10 (13.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate