Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (14.01.2022). Patru meciuri pentru un câștig de peste 900 de lei

Hamburg are ca obiectiv în acest sezon promovarea în Bundesliga

Pentru 14 ianuarie, vă propunem un bilet cu patru meciuri şi un câştig potenţial de peste 900 de lei. Avem partide din Premier League, Bundesliga, Cupa Africii și 2.Bundesliga, iar pronosticurile noastre se bazează, cu o excepție, pe goluri.

Goluri în Bundesliga

Dortmund și Freiburg sunt vecine de clasament, dar gazdele au ca obiectiv titlul, astfel că nu-și mai pot permite pași greșiți. Anticipăm o partidă cu goluri de ambele părți, având în vedere ca echipa lui Marco Rose a demonstrat că este o forță pe teren propriu, cu opt victorii din nouă meciuri, în timp ce trupa lui Christian Streich a arătat echilibru în deplasare, unde a obținut patru succese în nouă meciuri. “Ambele echipe marchează” are cotă 1.65.

Maroc, favorită cu Insulele Comore

După ce a obținut o victorie la limită cu Ghana, Maroc înfruntă, vineri, pe Insulele Comore, în a doua etapă a Grupei C, de la Cupa Africii. Selecționata lui Vahid Halilhodzic va intra în joc cu un plus de încredere, grație jucătorilor de calitate care fac parte din lot. De partea cealaltă, Insulele Comore este o reprezentativă modestă și, având în vedere, experiența înclinăm spre o victorie lejeră a marocanilor. “Maroc învinge la cel puțin două goluri diferență” are cotă 1.75.

Hamburg, disperată după victorie

Dynamo Dresden și Hamburg dau piept vineri, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 19 din 2.Bundesliga. Oaspeții luptă pentru promovarea în primul eșalon, în timp ce gazdele se află în partea a doua a clasamentului. Sunt așteptate goluri în această partidă, în principal pentru că ambele formații au nevoie de victorie și vor forța în ofensivă. “Ambele echipe marchează” are cotă 1.72.

Meci spectaculos în Premier League

Brighton și Crystal Palace sunt două formații vecine de clasament, despărțite de doar patru puncte. Ultimele lor partide, din Cupa Angliei și Premier League, au fost spectaculoase, cu goluri. În ultimele două meciuri, Brighton și Crystal Palace au marcat, dar au și primit gol. La fel cum credem că va fi și disputa de vineri seară. “Ambele echipe marchează” are cotă 1.95.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare