Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Biletul de COTĂ 10 (14.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.428 de lei

Ruzomberok

Biletul de COTĂ 10 de joi (14.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, înainte de weekend.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Goluri puține în Lituania

Kauno Zalgiris (Lituania) și Ruzomberok (Slovacia) se înfruntă în manșa a doua din UEFA Conference League, turul 1, preliminarii. În tur, echipa lui Peter Struhar s-a impus cu scorul de 2-0 și are prima șansă la calificare. Pe Marijampole Stadium anticipăm un meci strâns, în care oaspeții vor încerca să „înghețe” rezultatul din tur și să obțină calificarea în faza următoare. „0-1 goluri în meci” are cotă 3.40.

Miza pe Dinamo Tbilisi!

Paide Linnameeskond (Estonia) și Dinamo Tbilisi (Georgia) se întâlnesc în partida retur din UEFA Conference League, turul 1, preliminarii. În urmă cu o săptămână, echipa lui Giorgi Chiabrishvili a pierdut, surprinzător, cu scorul de 2-3. Pentru manșa a doua, anticipăm că Dinamo Tbilisi se va mobiliza exemplar și va forța victoria în fața unei echipe care, foarte probabil, va miza pe defensivă. „Dinamo Tbilisi câștigă și sub 2.5 goluri în meci” are cotă 2.80.

Agenții autorizate