Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 (14 iunie 2020). Facem profit cu meciuri din campionate secundare

Biletul de COTĂ 10 (14 iunie 2020). V-am pregătit un bilet interesant, cu trei partide din trei ţări diferite. Începem în România, cu Viitorul – Poli Iaşi, ne mutăm apoi în Grecia, pentru OFI Creta – AEK Atena, şi terminăm în Danemarca, unde Brondby întâlneşte Aarhus.

Rednic ştie să obţină puinctele grele

Biletul de COTĂ 10 (14 iunie 2020). Viitorul – Poli Iaşi, în a treia etapă de play-out, începe la 17:00. Va fi prima partidă oficială post-pandemie, iar situaţia celor două este cât se poate de diferită. Viitorul e lider în play-out, chiar şi cu un meci în minus, are 4 puncte peste Sepsi, care a remizat ieri cu Hermannstadt. Polia Iaşi a căzut pe loc de baraj după victoria lui Voluntari în faţa Academicii. Rednic este un antrenor cu mare experienţă şi va specula orice greşeală a elevilor lui Hagi. „X2” are cota 2,23.

AEK trage pentru Champions League

Biletul de COTĂ 10 (14 iunie 2020). OFI Creta – AEK Atena este meciul dintre locul 6 şi poziţia a treia din play-off-ul Greciei. Obiectivele celor două ar putea fi cupele europene, dar AEK speră la Champions League, pe când OFI nu poate visa mai sus de Europa League. O victorie în partida de astăzi îi duce pe oaspeţi pe locul al doilea, ultimul de Liga Campionilor. Trei din ultimele 4 „directe“ s-a terminat în favoarea lui AEK. „1 şi peste 1,5 goluri“ are cota 2,60.

Biletul de COTĂ 10 (14 iunie 2020). Brondby primeşte vizita lui Aarhus de la 21:00. Cele două au oferit mereu partide cu reuşite multe. Patru din ultimele 5 s-au terminat cu cel puţin 3 goluri pe tabelă, iar cea de astăzi nu are trebui să fie o excepţie. „Peste 2,5 goluri“ are cota 1,66.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii