Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTA 10 (15.03.2022). Banii vin din Championship și Serie B

Ne îndreptăm atenția spre ligile secunde din Anglia și Italia, de unde astăzi poate veni câștigul mult dorit. Iată cum se pot obține 1000 de lei din patru meciuri.

Cu ochii pe Championship

Marți seara sunt programate mai multe meciuri în Championship, iar noi am ales două dintre ele. Blackburn Rovers și Derby County se întâlnesc de la ora 21:45, în etapa a 38-a a competiției. Gazdele sunt pe locul 5, la șapte puncte de promovarea directă în Premier League, dar nu trec prin cea mai bună formă. Blackburn a pierdut trei din ultimele cinci meciuri de campionat, bifând un singur succes în acest interval. De partea cealaltă, Derby e în subsolul clasamentului, penultima, cu o penalizare de 21 de puncte din cauza problemelor financiare. Are patru înfrângeri și o singură victorie în ultimele cinci etape. Pare tot mai greu să evite retrogradarea în League One. De acest lucru poate profita Blackburn, care nu-și permite pași în tentativa de a prinde play-off-ul de promovare. „Blackburn câștigă” are cotă 1,83.

Un alt meci din Championship este cel dintre Bournemouth și Reading, tot de la ora 21:45. Gazdele sunt pe locul secund și luptă pentru promovarea în Premier League. Bournemouth are două puncte peste următoarea clasată, Huddersfield, dar are trei meciuri în minus față de aceasta. Cu trei victorii și o remiză în ultimele cinci etape, Bournemouth primește vizita echipei cu cea mai slabă apărare din Championship. Reading e pe locul 21, deasupra liniei de retrogradare, la patru puncte de zona roșie. Echipa la care a jucat George Pușcaș a încasat 72 de goluri în 36 de meciuri. Astfel, Bournemouth – Reading poate fi un meci cu goluri multe. „Peste 2,5 goluri” are cotă 1,65.

Monza luptă pentru promovarea în Serie A

Trecem în Serie B, de unde am ales de asemenea două meciuri. Primul dintre ele este Vicenza – Parma, programat de la ora 19:30, în etapa a 30-a. Vicenza e pe loc retrogradabil, locul 18, dar trage speranțe să iasă de pe pozițiile care duc în Serie C. Vine după un eșec usturător la Monza, scor 0-4. De partea cealaltă, Parma nu se simte nici ea grozav după retrogradarea din Serie A. Echipa la care a mai rămas doar un român, Dennis Man, e jos în clasament, abia pe locul 14. E neînvinsă în ultimele cinci etape, dar patru dintre meciuri au fost remize. Evităm să alegem o câștigătoare, de aceea mergem pe un pariu pe goluri. „Ambele marchează” are cotă 1,60.

Alessandria – Monza e de la ora 21:30. Gazdele sunt în zona retrogradării și nu vor să se întoarcă după doar un an în Serie C. Sunt însă fără victorie în ultimele cinci etape, având doar două remize. Monza trage la promovare, e pe locul 5, fiind la trei puncte de locul 2. Dacă nu va prinde unul din primele două locuri, care asigură promovarea directă în Serie A, îi mai rămâne varianta play-off-ului. Monza vine după două victorii consecutive și, cel mai probabil, va obține al treilea succes la rând. „Monza câștigă” are cotă 2,10.

Biletul de cota 10 (15.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate