Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (15.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.561 de lei

Atletico Tucumán

Biletul de COTĂ 10 de vineri (15.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, înainte de weekend.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Drogheda United

Drogheda United și Bohemians Dublin, două echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului, se întâlnesc în etapa a 24-a din Premier Division – Irlanda. Gazdele sunt chiar deasupra zonei de retrogradare, dar, datorită ultimelor rezultate bune, au reușit să se distanțeze la 13 puncte de Finn Harps. Elevii lui Kevin Doherty au pierdut un singur meci din precedentele șapte, iar în runda trecută a învins pe Dundalk, echipă care luptă pentru titlu. Bohemians Dublin nu se află deloc într-o formă bună, motiv pentru care anticipăm un succes al gazdelor. „Drogheda United câștigă” are cotă 4.30.

Atletico Tucumán, fără înfrângere

Aldosivi și Atletico Tucumán se înfruntă în etapa a 8-a din Liga Profesional – Argentina. În prezent, oaspeții sunt pe locul 7, fără înfrângere în această campanie. Echipa lui Lucas Pusineri a înregistrat trei victorii și patru remize până acum. Cu Aldosivi, ultima clasată, locul 28, Atletico Tucumán caută al treilea succes la rând. Anticipăm o victorie a oaspeților. „Atletico Tucumán câștigă” are cotă 2.42.

Agenții autorizate