Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul de COTĂ 10 (16.04.2022). Cum poți câștiga lejer 1.554 de lei

Biletul de COTĂ 10 de sâmbătă (16.04.2022) vine cu două meciuri din Ekstraklasa – Polonia și unul din FA-CUP, Manchester City – Liverpool. Betmag îți arată cum poți da lovitura în weekend, cu doar 150 de lei investiți.

Bătălie în trei în Polonia

Lech, Pogon și Rakow Cz. se luptă pentru titlu în Polonia. Cele trei formații sunt la egalitate, cu câte 56 de puncte, împărțite pe primele trei poziții, în funcție de golaveraj. Mai sunt șase etape până la finalul sezonului, deci niciuna dintre echipe nu-și mai permite vreun pas greșit. Noi vom analiza partidele lui Lech și Pogon.

În tur, Lech a învins pe W. Plock, 4-1. Nu credem că oaspeții vor rata victoria în retur, având în vedere miza partidei. De partea cealaltă, Pogon, locul 2, nu ar trebui să aibă probleme cu Jagiellonia, pe care a învins-o în fiecare din ultimele trei meciuri. Mizăm pe victoria celor două formații, Lech și Pogon, care se luptă pentru titlu. COTE: Lech (cotă 1.60) și Pogon (cotă 2.00).

Meci strâns în FA-CUP

În weekend, se înfruntă Manchester City și Liverpool, în semifinalele Cupei Angliei. Cele două super puteri au remizat săptămâna trecută, 2-2, în Premier League. Ambele se luptă și pentru titlu, “cetățenii” având un punct avans în clasament. Manchester City și Liverpool au loturi la fel de valoroase și este greu de apreciat cine va avansa în ultimul act, în Cupa Angliei. Ne așteptăm la un meci super echilibrat, decis după prelungiri. “Egal la final” are cotă 3.40.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate