Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (16.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.462 de lei

Biletul de COTĂ 10 de sâmbătă (16.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, în weekend.

Echilibru pe Estadio Marcelo Bielsa

Newell’s Old Boys și Racing Club se întâlnesc în etapa a 8-a din Liga Profesional – Argentina. Ambele echipe au început bine actuala campanie. Oaspeții vin pe Estadio Marcelo Bielsa cu scopul de a înregistra cea de-a 3-a victorie în patru deplasări, în timp ce gazdele caută să rămână neînvinse și după această rundă. Racing Club este o echipă de temut, dar, în acest moment, Newell’s Old Boys pare aproape imposibil de învins. Ne așteptăm la un meci echilibrat. „Egal la final” are cotă 3.25.

Toți banii pe Santos SP!

Avai SC și Santos SP se înfruntă în etapa a 17-a din Serie A – Brazilia. Gazdele, locul 16, intră în meci după patru meciuri la rând fără victorie în campionat. De partea cealaltă, actuala echipă a lui Marcelo Fernandes este neînvinsă în ultimele opt partide directe cu Avai SC. Santos SP este pe poziția a 8-a, iar în runda precedentă a învins pe Atletico GO, la limită, 1-0. Anticipăm un succes la limită al oaspeților. „Santos SP câștigă și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 3.00.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate