Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (17.05.2022). Banii vin din Copa Libertadores

Copa Libertadores revine în actualitate în această săptămână. Populara competiție sud-americană propune meciurile etapei a cincea din faza grupelor. Un bun prilej pentru Betmag să vă propună biletul de cotă 10. Am ales trei meciuri din Copa Libertadores, pentru un câștig posibil de 1.025 de lei.

Mizăm pe gazde în derby-ul Grupei C

Deschidem biletul de COTĂ 10 cu meciul dintre Bragantino și Estudiantes, derby-ul Grupei C, după locurile ocupate în clasament. Estudiantes e pe primul loc, cu 10 puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată, Bragantino. E deja calificată în faza următoare, deci nu ar avea de ce să forțeze. Presiunea e pe gazde, întrucât Nacional, care joacă în această etapă cu ultima clasată, Velez Sarsfield, e la doar un punct în spatele lui Bragantino.

La adăpostul celor cinci puncte avans, având calificarea asigurată, și cu un golaveraj foarte bun (7-1), argentinienii de la Estudiantes ar putea lăsa piciorul de pe pedala de accelerație. Ceea ce le-ar da posibilitatea brazilienilor să forțeze în sfârșit un succes. Bragantino are doar o singură victorie în ultimele șapte meciuri oficiale, acum ar fi un moment oportun pentru o mobilizare exemplară. „1 și sub 4,5 goluri” are cotă 2,22.

Grupa B, grupa în care oaspeții nu au câștigat niciodată

Trecem în Grupa B, unde avem duelul dintre Caracas și The Strongest. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 5, pe locurile 2 și 3. Diferența o face golaverajul, oaspeții de la The Strongest ocupă locul al doilea, cu șapte goluri marcate și trei primite. Gazdele sunt pe locul al treilea, câte goluri au marcat, atâtea au primit (3-3). Miza este ocuparea poziției secunde, care asigură calificarea în faza următoare a Copei Libertadores, dar la fel de bine câștigătoarea ar urca chiar pe primul loc.

Grupa B e o grupă în care echipa oaspete, oricare ar fi fost ea, nu a câștigat niciodată pe terenul adversarei. Au fost victorii doar pentru cei care au jucat acasă sau egaluri, iar din cele opt meciuri de până acum, șase au fost de sub 2,5 goluri. În această a cincea etapă, ultima clasată, Athletic PR, joacă acasă cu liderul Libertad, echipă care are șapte puncte în momentul de față. Astfel, dacă se respectă „tradiția”, am putea asista la o schimbare de lider în Grupa B. În Caracas – The Strongest mizăm pe „1x și sub 2,5 goluri”, la cotă 2,10.

2,20 – cotă pentru un gol al ultimei clasate

Pentru cel de-al treilea meci de pe biletul de cotă 10 ne mutăm în Grupa G, unde avem duelul dintre Penarol Montevideo și Cerro Porteno. Este o grupă superechilibrată, în care oaspeții nu au obținut nicio victorie în primele patru etape. Penarol Montevideo e ultima în clasament, uruguayenii având doar trei puncte în cont după primele patru runde. Singurul succes din grupă a fost un 2-1 pe propriul teren cu Olimpia Asuncion. De cealaltă parte, echipa paraguayană Cerro Porteno conduce în această grupă, cu șapte puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, Colon, însă cu un golaveraj mai bun.

În Penarol Montevideo – Cerro Porteno ne așteptăm la o tactică asemănătoare unui joc de șah, între două echipe care știu să se apere eficient. Tocmai de aceea, dar și țânând cont de faptul că oaspeții nu au obținut nicio victorie în primele patru etape, alegem un pariu pe goluri. Mizăm pe faptul că gazdele vor forța și chiar vor reuși să marcheze în prima parte a meciului. „Peste 0,5 goluri Penarol în prima repriză” are cotă 2,20.

Biletul de COTĂ 10 (17.05.2022)

Biletul de COTĂ 10 (17.05.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate