Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (17.07.2022). 1.000 de lei la final de săptămână

FCSB, favorită cu FC Saburtalo

În Belgia se decernează Supercupa, în Danemarca și România încep campionatele. Trei meciuri de la finalul acestei săptămâni alcătuiesc biletul de cotă 1o propus de Betmag. 

GG în finala Supercupei Belgiei

Club Brugge și Gent se întâlnesc duminică, în finala Supercupei Belgiei. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 53 de ori, 21 de meciuri fiind câștigate de Club Brugge, tot atâtea de Gent, iar 11 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Gent a câștigat ultimele două directe, o victorie în campionat și alta în returul din semifinalele Cupei. Precedentul succes al lui Brugge în directe a fost tot în acest an, în prima manșă din semifinalele Cupei Belgiei. Pe 2 februarie, Brugge se impunea la Gent cu 1-0, iar la patru zile distanță Gent câștiga în campionat cu 2-1 pe terenul lui Brugge. Un nou succes al lui Gent acasă la Brugge avea să vină la începutul lunii martie, 3-0 în manșa secundă a semifinalelor Cupei Belgiei. Ulterior, Club Brugge a câștigat campionatul, iar Gent s-a impus la lovituri de departajare în fața lui Anderlecht, în finala Cupei Belgiei. Ne așteaptă un meci de care pe care și credem că ambele echipe vor reuși să înscrie în Supercupă. „Ambele marchează și peste 2,5 goluri” are cotă 2.15.

Brondby, două victorii cu Aarhus în ultimele zece directe

Continuăm biletul de cotă 10 cu un meci din prima etapă a campionatul Danemarcei, Brondby – Aarhus. Confruntarea e de la ora 19:00, ora României. Brondby a câștigat două din ultimele zece directe, Aarhus s-a impus de trei ori, iar alte cinci meciuri s-au încheiat la egalitate. Așa cum a fost și ultimul meci direct, disputat pe 13 martie, la Brondy, și încheiat la egalitate, 1-1. Acum, cu Brondby având avantajului terenului propriu și făcând o repetiție pentru meciul cu Szczecin, din turul 2 preliminar al Conference League, ne așteptăm la o victorie a gazdelor. „1 și peste 1,5 goluri” are cotă 2.37.

Mizăm pe goluri în FCSB – U Cluj

Cel de-al treilea meci de pe biletul de cotă 10 este cel dintre FCSB și U Cluj, programat duminică, de la ora 21:30, în prima etapă din Superliga. Chiar dacă nu a luat titlul, FCSB se poate lăuda ca fiind echipa cu cel mai bun atac din prima ligă, cu 78 de goluri marcate în 40 de meciuri. În perioada precompetițională, echipa lui Toni Petrea a preferat să dispute amicale în țară și în Republica Moldova, toate câștigate.

De partea cealaltă, U Cluj revine pe prima scenă a fotbalului românesc după șapte ani de absență. Ardelenii au făcut și câteva achiziții pentru noul sezon, cel mai reprezentativ nume fiind cel al lui Chipciu, ultima dată la rivala locală, CFR. În perioada de pregătire, clujenii nu au avut rezultate convingătoare, pierzând patru din cele șase meciuri amicale pe care le-au disputat. FCSB a câștigat ultimele 14 directe cu U Cluj, ultimele trei fiind în cadrul Cupei României, inclusiv finala din 2015. În meciul de duminică seara, de pe Arena Națională, vom alege un pariu pe goluri și vom miza pe „peste 2,5 goluri”, la cotă 2.02.

Biletul de cotă 10 (17.07.2022)

Biletul de cotă 10 (17.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate