Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 (19.04.2022). Cum poți câștiga lejer 1.556 de lei

Biletul de COTĂ 10 de mați (19.04.2022) vine cu trei meciuri din La Liga, Cupa Germaniei și Cupa Italiei. Betmag îți arată cum poți da lovitura la început săptămână, cu doar 150 de lei investiți.

Meci echilibrat între „submarin” și „lilieci”

Villareal și Valencia sunt două echipe care aveau planuri mari în La Liga la începutul sezonului. Ambele, însă, au dezamăgit pe plan intern și sunt departe de pozițiile de Liga Campionilor. „Submarinul galben” s-a salvat, însă, în cupele europene, cu un parcurs peste așteptări în „competiția bogaților”. Valencia are, însă, trei victorii la rând cu Villareal și anticipăm că nu va pierde nici partida de marți. „X2 și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 3.40.

Goluri în Hamburg – Freiburg

Hamburg și Freiburg, două echipe de tradiție din Germania, se înfruntă în Cupa Germaniei, faza semifinalelor. În urma acestui meci va fi decisă una dintre echipele care va merge în ultimul act. Ambele formații vin după victorii în campionat, deși eșaloane diferite. Ne așteptăm la un meci cu goluri, disputa fiind echilibrată, în ciuda situației din clasament ale celor două echipe. „Ambele marchează” are cotă 1.65.

Derby la Milano

Inter și AC Milan își dispută un loc în finala Cupei Italiei. Partida tur s-a încheiat la egalitate, 0-0. Ultimele înfruntări dintre cele două formații au fost echilibrate. Ambele sunt în luptă pentru titlu în Serie A, dar nu neglijează nici cea de-a doua competiție din Peninsulă. Inter și Milan vin după victorii în ultima etapă din Serie A. Niciuna nu este favorită certă în disputa programată marți. „Sub 2.5 goluri în meci” are cotă 1.85.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate