Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul de COTĂ 10 (22.03.2022). Dai lovitura cu ligile inferioare din Anglia

Plymouth Argyle, o echipă cu pretenții din League 1

Pentru 22 martie, vă propunem un bilet cu trei meciuri şi un câştig de aproape de 1400 de lei. Avem partide din Anglia, League 1 și League 2. Betmag îți arată cum poți da lovitura la început de săptămână.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Plymouth

Plymouth Argyle va întâlni, mați seară, pe Cheltenham Town, într-o partidă în care va încerca să înregistreze a șasea victorie consecutivă în League One. Gazdele sunt pe locul 4 în clasament, în timp ce oaspeții sunt pe poziția a 12-a, grație a doua succese consecutive în cele mai recente meciuri. Ambele echipe sunt în formă, în special Plymouth Argyle, deci ne așteptăm la un meci captivant. Totuși, anticipăm o victorie a gazdelor, care ar trebui să aibă suficientă calitate să obțină cele trei puncte. “Plymouth câștigă și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 1.93.

Oldham, patru înfrângeri la rând

Oldam Athletic și Sutton United se înfruntă, marți seară, pe Boundary Park, într-o partidă foarte importantă în economia campionatului. Gazdele se află, în prezent, în zona retrogradării, în timp ce oaspeții își doresc victoria cu care să reintre în lupta pentru play-off. Oldham Athletic are patru înfrângeri la rând în League 2. Deși nu a fost în formă în ultimele etape, ne așteptăm ca Sutton United să învingă, în fața unei echipe lipsită de motivație și aflată pe peunultimul loc. “Sutton United câștigă” are cotă 2.10.

Goluri Harrogate – Leyton

Harrogate Town și Leyton Orient sunt două echipe care se luptă în jumătatea inferioară a clasamentului din League 2. Echipele intră în meci în reprize diferite de formă, cu oaspeții neînvinși în ultimele cinci jocuri și gazdele fără victorie în precedentele șase partide. Sub comanda lui Richie Wellens, Leyton Orient pare pe drumul cel bun. De partea cealaltă, Harrogate Town vrea să pună punct seriei negre în care a intrat, astfel că anticipăm un meci cu goluri. “Ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri” are cotă 2.30.

Agenții autorizate