Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (23.06.2022). Cum poți câștiga lejer 1.512 de lei

Argentinianul Jonathan Calleri este golgheterul oaspeților
Sao Paulo

Biletul de COTĂ 10 de joi (23.06.2022) vine cu două meciuri, din Cupa Braziliei și Cupa Argentinei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Echilibru în Sao Paulo – Palmeiras

Sao Paulo și Palmeiras se înfruntă în optimile Cupei Braziliei, pe Estadio Cicero Pompeu de Toledo. Pe 20 iunie, cele două rivale s-au întâlnit în campionat, victoria revenind oaspeților de joi. Palmeiras a ajuns, astfel, la 19 meciuri la rând fără înfrângere. Anticipăm un meci echilibrat între două echipe rivale. „Egal la final” are cotă 3.15.

Miza pe Atletico Tucuman

Atletico Tucuman și CA Independiente se înfruntă în Cupa Argentinei, în faza șaisprezecimilor de finală. Este o singură partidă. Atletico Tucuman a câștigat ultimele două partide cu CA Independiente (2-0, 1-0). Mizăm că și de această dată Atletico Tucuman va obține victoria, după un succes echilibrat. „Atletico Tucuman câștigă și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 3.20.

Agenții autorizate