Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (23.07.2022). Facem bani cu fotbalul sud-american

La final de săptămână ne îndreptăm atenția către fotbalul sud-american. Un meci din campionatul Argentinei și altul din campionatul Braziliei alcătuiesc biletul de cotă 10 propus de Betmag. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

3.30, cota pentru X în Central Cordoba – Racing Club

Primul meci de pe biletul de cotă 10 este cel dintre Central Cordoba și Racing Club, din etapa a 10-a din Primera Division. Meciul este programat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02:30, ora României. Gazdele nu au reușit să câștige niciunul din ultimele patru meciuri de campionat, perioadă în care au suferit trei înfrângeri și au bifat o remiză. Central Cordoba ocupă momentan locul 24 (din 28 de echipe), cu opt puncte. Cea mai recentă victorie a lor a fost pe 25 iunie, 2-0 la Talleres Cordoba.

De partea cealaltă, Racing Club a început campania într-o formă bună. În prezent se află pe locul 7, cu 15 puncte, la patru lungimi de ocupanta primei poziții a clasamentului. Oaspeții vor căuta să încheie al șaselea meci la rând fără înfrângere, după ce în precedentele cinci au obținut două victorii și trei egaluri. Însă și Central Cordoba vrea să evite a treia înfrângere consecutivă (a patra în cinci jocuri) și se pot gândi la faptul că în ultimul meci direct au învins cu 1-0. Înclinăm mai degrabă spre un rezultat de egalitate, iar cota pentru „X” este 3.30.

Botafogo nu marchează de patru meciuri oficiale

Din Brasileiro Serie A am ales meciul Botafogo – Athletico Paranaense, confruntarea din etapa a 19-a a competiției fiind programată în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:00, ora României. Cu șansa de a ajunge pe podiumul clasamentului, Athletico Paranaense va căuta o a doua victorie consecutivă în deplasarea de la Botafogo. Deocamdată e pe locul 5, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Fluminense, la cinci puncte în spatele liderului Palmeiras.

De partea cealaltă, gazdele de la Botafogo au coborât pe locul 12, după trei înfrângeri consecutive. Aflată la doar trei puncte de zona retrogradării, echipa lui Luis Castro e disperată să-și schimbe forma și să înceapă să urce din nou în ierarhie.  Totuși, Botafogo nu a marcat de patru meciuri oficiale, toate fiind înfrângeri. În plus, în meciurile directe n-a dat gol în două din ultimele trei. Astfel, alegerea noastră e „gazdele nu marchează”, la cotă 3.05.

Biletul de COTĂ 10 (23.07.2022)

Biletul de COTĂ 10 (23.07.2022)

 

Agenții autorizate