Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (24.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.584 de lei

Fortaleza, locul 16 în Serie A - Brazilia

Biletul de COTĂ 10 de duminică (24.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți. Spor la bani!

Echilibru în Fortaleza – Santos

După ce a jucat trei meciuri la rând în deplasare, Fortaleza revine pe Estadio Castelao, pentru meciul cu Santos, care contează pentru etapa a 19-a din Serie A – Brazilia. În runda trecută, elevii lui Marcelo Faria Fernandes au învins pe Botafogo, 2-0, în timp ce echipa lui Juan Pablo Vojvoda a pierdut, în deplasare, cu Bragantino, 1-2. Fortaleza a remizat de cinci ori în nouă meciuri pe teren propriu în acest sezon, în timp ce Santos a reușit doar o victorie pe teren străin. Mizăm pe o remiză. „Egal la final” are cotă 3.20.

Meci strâns între Atletico Goianiense și America Mineiro

Atletico Goianiense și America Mineiro se întâlnesc în etapa a 19-a din Serie A – Brazilia. Gazdele sunt pe locul 18, după patru înfrângeri la rând, în timp ce oaspeții sunt cu o poziție mai sus și intră în meci învinși în fiecare din ultimele trei meciuri. Ne așteptăm la un meci echilibrat, ambele echipe având ca obiectiv principal să iasă de pe teren cu cel puțin un punct. Ultimele trei partide directe dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate (0-0, 1-1, 2-2). „Egal la final” are cotă 3.30.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate