Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Vin banii de la Bruxelles! 1400 de lei în patru paşi simpli

Pentru 26 ianuarie, vă propunem biletul de cotă 10 cu patru meciuri şi un câştig potenţial de 1.400 de lei. Avem partide din Premiership – Scoția, Cupa Africii pe Națiuni, First Division A – Belgia și Championship – Anglia, de pe urma cărora ne putem rotunji substanțial veniturile.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul de cotă 10 începe cu o încălzire înainte de marele derby al Scoţiei

Glasgow Rangers este lider în Scoția și nu are voie să nu câștige cu Livingston, formație aflată în subsolul clasamentului. Echipa lui Giovanni van Bronckhorst are patru puncte peste Celtic (locul 2), pe care o va înfrunta pe 2 februarie. Cu siguranță, alb-albaștrii vor lua cu asalt poarta oaspeților din primul minut. Obiectivul lui Livingston e, mai mult ca sigur, să limiteze proporțiile scorului. În ultimele cinci partide directe, Rangers s-a impus de fiecare dată. “Glasgow Rangers câștigă și peste 8,5 cornere” e primul pronostic de pe biletul de cotă 10 din 26 ianuarie şi are cotă 1.73.

Meci strâns între Coasta de Fildeș și Egipt

Coasta de Fildeș este una dintre cele mai în formă echipe de la această ediție a Cupei Africii pe Națiuni, având o singură înfrângere în ultimele 15 partide din toate competițiile. De partea cealaltă, după un început mai slab, Egipt pare să-și fi găsit ritmul. Va intra în meci cu un plus de încredere. Preconizăm o întâlnire strânsă și, în același timp, captivantă, între două selecționate de valori apropiate. “Prima repriză se termină la egalitate” are cotă 1.82.

Victorie pentru podium

În etapa a 24-a din campionatul belgian, Anderlecht și Cercle Brugge se înfruntă, miercuri, pe Lotto Park, din Bruxelles. Gazdele sunt pe locul 4, la două puncte de locul secund, FC Brugge, și la 11 de liderul Royale Union Saint-Gilloise. De partea cealaltă, oaspeții sunt la jumătatea clasamentului, pe o poziție confortabilă. În mod normal, Anderlecht nu ar trebui să aibă probleme cu Cercle Brugge, formație pe care a învins-o în ultimele două dueluri directe. Tocmai de aceea, am pus pe biletul de cotă 10 “Anderlecht câștigă”, la cotă 1.57.

Goluri în WBA – Preston

West Bromwich și Preston dau piept, miercuri, de la ora 21:45, pe The Hawthorns. Deși cele două echipe sunt depărțite de zece locuri în clasament, anticipăm o partidă echilibrată. WBA trage tare să prindă play-off-ul pentru Premier League, în timp ce Preston, cu o victorie se înscrie și ea cu șanse reale la primele șase poziții. “Ambele echipe marchează” are cotă 1.94.

Agenții autorizate