Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul de COTĂ 10 (26.04.2022). Cum poți câștiga lejer 1.620 lei

Swansea încă mai speră la play-off

Biletul de COTĂ 10 de marți (26.04.2022) vine cu două meciuri, din Championship – Anglia și Liga 2 – România. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Echilibru pe Swansea.com Stadium

Bourenmouth va călători în Țara Galilor pentru disputa cu Swansea City. Oaspeții sunt pe locul 2, cu două puncte peste Huddersfield Town, poziția a 3-a, în timp ce gazdele sunt în partea a doua a clasamentului, dar cu șanse matematice să ajungă în play-off, adică în top 6. Swansea City este neînvinsă în ultimele opt meciuri, deci Bourenmouth va avea un meci dificil și, probabil, se va mulțumi și cu o remiză. „Egal la final” are cotă 3.60.

U Cluj și Petrolul, remiză în derby

Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se întâlnesc în cea de-a 6-a etapă a play-off-ului din Liga 2. Cele două echipe sunt despărțite de șase puncte. Prahovenii sunt lideri, în timp ce ardelenii sunt pe locul 3. În tur, „lupii” și „șepcile roșii” au remizat, 0-0. Anticipăm, din nou, un meci echilibrat între formații de aceeași valoare. Primordial pentru ambele este să nu piardă partida. „Egal la final” are cotă 3.00.

Agenții autorizate