Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (26.07.2022). Facem bani în Liga Campionilor și Conference League

Biletul de cotă 10 propus de Betmag pentru 26 iulie cuprinde un meci din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor și altul din turul 2 preliminar al Conference League. 

Viktoria Plzen visează la grupele Ligii Campionilor

Primul meci de pe biletul de cotă 10 este cel dintre Viktoria Plzen și HJK Helsinki, din manșa secundă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. După ce a câștigat cu 2-1 în Finlanda, Viktoria Plzen are un ușor avantaj pentru calificarea în turul următor. Viktoria Plzen visează la o primă apariție în grupele Ligii Campionilor, după cea din 2018-2019, dar cehii mai au un drum lung de parcurs în calificări dacă vor să-și realizeze acest vis. Deși gazdele de marți au câștigat doar unul dintre cele opt meciuri anterioare pe teren propriu în Liga Campionilor, s-ar mulțumi cu o remiză care le-ar ajuta să treacă în runda următoare.

În timp ce în Cehia sezonul va începe în acest weekend, HJK Helsinki mai are șase meciuri până la finalul campionatului finlandez. Campioana en titre e momentan pe poziția secundă, la trei puncte în spatele liderului KuPS. HJK Helsinki caută să evite o a patra eliminare consecutivă în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Dar după cum stau lucrurile, finlandezilor le va fi dificil să reziste unei formații cehe puse pe fapte mari. E posibil să avem GG și în meciul retur, iar alegerea noastră este „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, la cotă 2.57.

 

Face The New Saints vreo surpriză?

Celălalt meci de pe biletul de cotă 10 este din preliminariile Conference League. The New Saints și Vikingur Reykjavik se întâlnesc în manșa secundă a turului 2 preliminar al competiției. În prima manșă, Vikingur Reykjavik s-a impus cu 2-0, provocând campioanei Țării Galilor a doua înfrângere consecutivă, după ce The New Saints cedaseră în manșa secundă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, în fața celor de la Linfield.

Pentru Vikingur Reykjavik, victoria cu The New Saints a fost a 11-a din ultimele 13 meciuri ale echipei lui Arnar Gunnlaugsson. Cum oaspeții de marți au câștigat cu 2-0 în tur, nu au de ce să forțeze. E un meci de 0-0, dar nu excludem un succes la limită a galezilor. „1x și nu marchează ambele echipe” are cotă 3.90.

Biletul de cotă 10 (26.07.2022)

Biletul de cotă 10 (26.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate