Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (27.03.2022). Patru meciuri de pe patru continente și un câștig de 1.000 de lei

Finalul de săptămână vine cu noi provocări pentru pariori şi cu biletul de COTĂ 10 (27.03.2022). Am ales patru meciuri, de pe patru continente și vă prezentăm „rețeta” unui câștig posibil de 1.000 de lei.

Sao Paulo – Corinthians, primul meci pe biletul de COTĂ 10 (27.03.2022)

Deschidem biletul de cotă 10 cu meciul dintre Sao Paulo și Corinthians, un duel de tradiție în Brazilia. Cele două echipe se întâlnesc în semifinalele campionatului Paulista. Corinthians n-a mai câștigat la Sao Paulo din 2017, iar de atunci au fost șase victorii ale gazdelor și trei remize. Mai mult, Corinthians nu a marcat în șase dintre cele nouă partide. Una singură a avut mai mult de trei goluri pe tabelă. Asta ne face să fim prudenți și să alegem „1X și sub 3,5 goluri”, la cotă 1,65.

ASEC Mimosas – Korhogo / Mizăm pe gazde

Din America de Sud, mergem în Africa, de unde am ales un meci din prima ligă din Coasta de Fildeș. Duminică avem confruntarea dintre ASEC Mimosas și Korhogo, din etapa a 11-a a competiției. Gazdele sunt pe locul al treilea, la două puncte de lider, dar cu patru meciuri mai puțin! ASEC nu a pierdut niciodată în cele zece etape jucate, având opt succese și două remize.

Deși a jucat mult mai puțin, ASEC are al doilea atac, cu 18 goluri marcate, și cea mai mare medie de goluri înscrise (1,8). Are și cea mai bună apărare, cu cinci goluri primite. De partea cealaltă, Korhogo a încasat deja 17 goluri în 13 meciuri și e greu de crezut că va scăpa cu poarta intactă pe terenul celei mai bune echipe. Se anunță o victorie facilă, în care gazdele să conducă încă de la pauză. „1 pauză / 1 final” are cota 2,18.

 

Canada – Jamaica / Se decide calificarea la Mondiale?

Canada şi Jamaica se înfruntă în penultima etapă a calificărilor nord-americane pentru Mondialul din Qatar. Presiunea e pe favoriţi, care au nevoie de cel puţin un punct. Canada a avut o campanie de calificare senzaţională şi putea chiar să aibă biletele de Qatar asigurate de joi, când a jucat în Costa Rica. Dar după 11 etape fără înfrângere, a venit și primul eșec. Canada a pierdut cu 1-0, după ce a jucat din minutul 34 în inferioritate numerică.

De partea cealaltă, Jamaica a dezamăgit în aceste preliminarii, fiind pe locul 7 din 8. În 11 meciuri, jamaicanii au obținut doar opt puncte, dintre care cinci în deplasare. În tur, au scos o remiză albă, dar în deplasare statistica nu e deloc încurajatoare. Jamaica n-a câştigat niciodată pe tărâm canadian şi nu pare capabilă să rescrie istoria. „1x si sub 3,5 goluri” are cotă 1,95.

Malaga – Huesca închide biletul de COTĂ 10 (27.03.2022)

Mergem în liga a doua din Spania, de unde am ales meciul dintre Malaga și Huesca. Sunt două formații din a doua jumătate a clasamentului, dar la distanță relativ sigură de zona roșie. Malaga e pe locul 17 din 22 și nu a mai câștigat acasă din noiembrie, bifând de atunci patru înfrângeri și trei remize. A luat gol în fiecare din cele șapte meciuri, mai puțin în ultimul, 0-0 cu Ponferradina.

Defensiva gazdelor e printre cele mai slabe, doar ultimele două clasate încasând mai multe goluri până acum. Huesca pare mai în formă și e una dintre cele doar trei formații cu golaveraj pozitiv în deplasare. Celelalte sunt Almeria și Tenerife, locurile 2 și 4 în clasamentul din La Liga 2. Meciul e deschis oricărui rezultat, dar ne așteptăm ca oaspeții să puncteze măcar o dată. „Oaspeții marchează” are cotă 1,44.

Biletul de COTĂ 10 (27.03.2022)

Biletul de COTĂ 10 (27.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate