Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Biletul de COTĂ 10 (28.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.524 de lei

Sligo Rovers

Biletul de COTĂ 10 (28.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, la mijloc de săptămână.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe portughezi

Puskas Akademia și Vitoria Guimaraes se înfruntă în turul 2 preliminar din Conference League, pe Pancho Arena. În prima manșă, portughezii au obținut o victorie clară, 3-0. Maghiarii intră în meci după patru înfrângeri la rând, în ultimele trei dispute nereușind să înscrie. Anticipăm că lusitanii vor reuși încă un succes. „Vitoria Guimaraes câștigă și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 3.05.

Meci strâns în Irlanda

Sligo Rovers și Motherwell se întâlnesc în turul 2 preliminar din Conference League. În manșa tur, irlandezii s-au impus la limită, 1-0. Au o singură înfrângere în precedentele nouă partide, în toate competițiile. În tur, Motherwell nu a arătat deloc bine și anticipăm că va rata calificarea în faza următoare, în urma unui meci strâns. „Egal la final” are cotă 3.33.

Agenții autorizate