Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (30.03.2022). Fotbal de club, pentru bani de club

1.000 de lei pot fi ai tăi! Tot ce ai de făcut e să fii cu ochii pe sud-americani. În fotbalul brazilian avem finale de campionat, iar în Columbia puternica Millonarios încearcă să revină în fotoliul de lider. Betmag îți oferă ponturile de care ai nevoie pentru un câștig potențial de 1.000 de lei cu biletul de COTĂ 10 de miercuri, 30.03.2022.

Mizăm pe GG-uri în Brazilia

  • Flamengo – Fluminense, finala din Campeonato Carioca

După ce au dominat clar sezonul regular, terminând pe primele două locuri în Campeonato Carioca, cele două n-au avut mari probleme în semifinalele play-off-ului. Flamengo a trecut cu dublă victorie, 1-0, de Vasco da Gama. Fluminense a câștigat și ea în deplasare, 1-0 la Botafogo, și părea să-și fi asigurat prezența în finală. Însă la retur, Botafogo a deschis scorul în prelungirile primei reprize. În minutul 90+1 reușea chiar să facă 2-0, moment în care Fluminense ar fi fost eliminată. Însă până la urmă a reușit să înscrie la rându-i, în minutul 90+7. S-a încheiat 1-2 și Fluminense a beneficiat de clasarea mai bună la finalul sezonului regular.

Finala se joacă în dublă manșă. La Flamengo se anunță un meci echilibrat. Fluminense a marcat în fiecare din ultimele cinci vizite la Flamengo, iar în patru rânduri a plecat și victorioasă. Flamengo, însă, a fost solidă acasă în 2022, cu un singur eșec, un 0-1 chiar cu Fluminense. Acum, e obligată să marcheze, ca să păstreze șanse pentru retur. GG-ul e cotat la 2,01.

  • Sao Paulo – Palmeiras, finala din Campeonato Paulista

Un alt GG așteptăm într-un alt duel brazilian de tradiție. Sao Paulo și Palmeiras se întâlnesc în finala din Campeonato Paulista. Sistemul competițional e diferit în acest caz, dar se vede cu ochiul liber că în sezonul regular Palmeiras a fost singura echipă neînvinsă în cele 12 etape, având nouă victorii și trei remize, care i-au adus 30 de puncte. După numărul de puncte, pe doi ar fi Sao Paulo și Corinthians, ambele cu câte 23. În faza play-off-ului, atât Sao Paulo, cât și Palmeiras, au câștigat în handicap în sferturi și cu scor identic în semifinale. Sao Paulo a bătut Corinthians cu 2-1, iar Palmeiras pe Bragantino cu 2-1.

Urmează duelul direct, cel pentru trofeu. Spre deosebire de fazele anterioare, se joacă în dublă manșă, iar rezultatul din tur e foarte important. Palmeiras a plecat neînvinsă în opt din ultimele nouă vizite pe terenul lui Sao Paulo, teren pe care oaspeții, în general, au marcat cu regularitate. Sao Paulo a luat gol în fiecare din ultimele patru meciuri de campionat. De obicei, meciurile directe nu au foarte multe goluri și deseori cel puțin una nu marchează. Nu credem că va fi cazul și acum, când mizăm pe GG, la cota 2,03.

Millonarios – Junior / Gazdele, prima șansă la victorie

Millonarios – Junior, programat în noaptea de miercuri spre joi, e ultimul meci din etapa a 13-a a campionatului Columbiei. Gazdele revin pe primul loc dacă înving. Momentan, Atletico Nacional uzurpă fotoliul de lider, grație victoriei de ieri, 2-1 cu Santa Fe. Millonarios nu ar trebui să aibă probleme prea mari, chiar daca Junior e echipă din prima jumătate a clasamentului, fiind pe locul 8 din 20. Millonarios s-a impus fără mari probleme în ultimele trei directe disputate acasă, de fiecare dată la minim două goluri diferență. Millonarios nu a luat gol în precedentele patru meciuri acasă în campionat, iar Junior nu excelează afară, având o victorie și nu mai puțin de cinci înfrângeri în șase partide. În aceste condiții, Millonarios are clar prima șansă la victorie și ne așteptăm să marcheze de minim două ori. 2,55 e cota pentru pariul ales de noi.

Biletul de COTĂ 10 (30.03.2022)

Biletul de cotă 10 (30.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate