Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 (30.04.2022). 10 goluri pentru patru meciuri „verzi”

Biletul de Cotă 10 de sâmbătă, 30.04.2022, reuneşte patru partide în care am ales să mizăm exlusiv pe goluri. Din Italia până în Olanda, am încercat să evităm orice surpriză acum, pe final de sezon, şi nu ne deranjează dacă vreo favorită pierde.

Servette şi St. Gallen deschid biletul de cotă 10 cu un GG3+

La ora 21:30, Servette şi St. Gallen, locurile 5 şi 6 din Elveţia, deschid biletul de cotă 10 de azi, 30 aprilie 2022. În mod normal, ambele formaţii sunt lipsite de obiectiv clar pe final de sezon. Retrogradarea e prea departe, Servette, cea mai slab clasată între cele două protagoniste, are un avans de 14 puncte faţă de locul de baraj. De cealaltă parte, St. Gallen, trei puncte peste adversară, nu mai speră la cupele europene, de care o despart 6 puncte şi două locuri. Aşadar, meciul poate fi unul relaxat, deschis şi spectaculos. De altfel, ultimele meciuri directe au fost o plăcere pentru spectatori şi telespectatori. St. Gallen a câştigat 3 dintre ele, două cu 2-1 şi unul cu 5-1 (pe cel mai recent, în februarie a.c.). Dar la ultima vizita pe terenul lui Servette, a pierdut categoric, 1-5. Şi de această dată, anticipăm o partidă cu multe goluri. „GG3+” are cota 1,72.

Cotă 2,18 în Spezia – Lazio

Ceva mai la sud, Spezia primeşte vizita lui Lazio, în etapa 35 de Serie A, de la ora 21:45. Oaspeţii sunt clar favoriţii hârtiei, dar în ultimul timp nu reuşesc deloc să termine un meci fără să ia gol. Lazio, locul 6, are cea mai slabă apărare dintre toate formaţiile care trag la cupele europene, cu 50 de goluri încasate. Spezia, locul 15, deci aproape jumătate de clasament mai jos, a încasat 59 de goluri, diferenţă destul de mică faţă de adversar. Totuşi ecartul dintre cele două e cauzat de ofensive. Dacă gazdele au punctat de 34 de ori, romanii au reuşit să o facă de 66 de ori. De altfel, în tur, Lazio a câştigat cu un categoric 6-1. A fost al treilea meci oficial între cele două de la promovarea Speziei şi, totodată, al treilea „GG3+”, după cele două victorii ale romanilor cu 2-1 în campionatul precedent. Un nou „GG3+” e cotat la 2,18 şi merită încercat.

Duel la extreme în Ligue 1

De la ora 22:00, avem parte de o confruntare crucială în Ligue 1. Rennes, poziţia a treia, înfruntă pe St. Etienne, echipa de pe loc de baraj. Aşadar, meci cu miză la ambele capete ale clasamentului. Oaspeţii au reuşit să urce de pe ultimul loc, pe care l-au ocupat mare parte din acest campionat, dar nu au scăpat de grijile retrogradării. Mai au 4 etape la dispoziţie să urce încă un loc. Şi nu pare misiune imposibilă, pentru că imediat deasupra sunt Troyes şi Clermont, ambele cu două puncte mai mult. La vârf, PSG e sigură de titlu, Marseille pare să-şi fi antamat locul secund, dar lupta se dă la locul 3, ultimul de Liga Campionilor. Rennes şi Monaco au amândouă câte 59 de puncte şi orice pas greşit se poate dovedi decisiv. Runda trecută, Rennes s-a distrat, 5-0 cu Lorient, după ce pierduse precedentele două etape. Acum are un adversar incomod. E favorită la victorie, dar „GG3+”, la cotă 1,78, poate fi alegerea inspirată.

Ultimul, dar nu cel din urmă, meci de pe biletul de cotă 10 de sâmbătă, 30.04.2022, este cel dintre Sparta Rotterdam şi AZ Alkmaar. Codaşa primeşte vizita unei echipe cu pretenţii europene (locul 5). La prima vedere, oaspeţii n-ar trebui să aibă mai probleme, diferenţa între cele două fiind enormă. Sparta, cu 25 de puncte, are mai puţin de jumătate din „averea” lui AZ (58 de puncte). Totuşi, gazdele sunt pe „totul sau nimic” în acest final de sezon. Salvarea directă e la 3 puncte, barajul la un singur punct distanţă. Se joacă! Dar pentru asta, Sparta trebuie să înscrie şi să ia puncte. Un gol marcat de Sparta în poarta lui Alkmaar e cotat la 1,60.

Biletul de Cotă 10 de sâmbătă, 30.04.2022

Biletul de Cotă 10 de sâmbătă, 30.04.2022

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate