Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (30.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.478 de lei

Manchester City, campioana ediției trecute din Premier League

Biletul de COTĂ 10 (30.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, în weekend.

Spectacol în Liverpool și Manchester City

Liverpool și Manchester City se înfruntă, sâmbătă, în Supercupa Angliei, pe Stadionul King Power din Leicester. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat, în sezonul trecut, Cupa Angliei și Cupa Ligii, în timp ce elevii lui Pep Guardiola au cucerit titlul în Premier League. În mod normal, partida ar trebui să fie spectaculoasă, cu goluri de ambele părți. Mizăm pe „cetățeni”. „Manchester City câștigă și ambele echipe marchează” are cotă 4.50.

Goluri în RB Leipzig – Bayern Munchen

RB Leipzig și Bayern Munchen se întâlnesc, sâmbătă, pe Red Bull Arena, în Supercupa Germaniei. Echipa lui Domenico Tedesco este deținătoarea Cupei Germaniei, în timp ce elevii lui Julian Nagelsmann au câștigat titlul în sezonul trecut. În ultimele două partide dintre cele două echipe s-au marcat nu mai puțin de 10 goluri Bavarezii s-au impus în fiecare meci (3-2, 4-1). Anticipăm și acum un meci spectaculos. „Ambele marchează și peste 3.5 goluri în meci” are cotă 2.30.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate