Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 (31 iulie 2020). Cele trei „finale” care aduc profit

Biletul de COTĂ 10 (31 iulie 2020). Ne apropiem de finalul sezonului, iar miza meciurilor, acolo unde există, este mai mare ca niciodată. Astăzi, avem parte de o finală de Cupă, o „finală” de titlu şi o „finală” de retrogradare. Dar să le luăm pe rând.

Craiova poate câştiga titlul

Biletul de COTĂ 10 (31 iulie 2020). Astra – Universitatea Craiova, de la 18:45, este „finala” de titlu. Oltenii au un punct peste CFR, în penultima etapă. O victorie contra Astrei le-ar menţine avansul dacă CFR obţine acelaşi rezultat la FCSB sau le-ar aduce titlul dacă rivalii ardeleni iau bătaie. Astra, prin vocea lui Dani Coman, a anunţat că e foarte montată în acest meci, dar echipa e bulversată de coronavirus. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,10.

Thun luptă pentru evitarea retrogradării

Biletul de COTĂ 10 (31 iulie 2020). FC Thun – FC Basel, de la 21:30, este „finala” de retrogradare. Basel e pe 3 şi va participa în Europa League, indiferent dacă îşi câştigă ultimele două meciuri sau le pierde. De partea cealaltă însă, Thun, care acum e pe loc de baraj, poate scăpa sigur de retrogradare, dacă face un punct în plus faţă de Sion în ultimele două runde. Sion are meci imposibil cu liderul Young Boys, care poate deveni matematic noua campioana fix înainte de derby-ul cu rivala St. Gallen. Deci orice punct pentru Thun înseamnă un loc în plus în clasament şi ieşirea din zona roşie. „PSF 1” are cota 1,93.

Ultimul „tren” spre Europa pentru Lyon

Biletul de COTĂ 10 (31 iulie 2020). PSG – Lyon, de la 22:10, este finala Cupei Ligii Franţei. Meci important pentru amândouă. PSG poate câştiga toate trofeele interne, dar pentru Lyon miza e mai mare: participarea în Europa. Lyonezii au făcut scandal la oprirea campionatului, întrucât erau în afara locurilor de cupe europene. Această finală este singura lor şansă. „X2” are cota 2,10.

Biletul de COTĂ 10 (31 iulie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare