Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10 (5.01.2022). Luăm banii cu un bilet de top!

Biletul cota 10 propus de specialiștii Betmag pentru ziua de sâmbătă vine cu partide din FA Cup, Bundesliga, dar și din Juliper Pro League.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cupa Angliei – dueluri captivante

Așa cum am spus, biletul nostru conține partide și din cadrul Cupei Angliei, prima partidă fiind Manchester City – Fulham. Știm că „cetățenii” pornesc cu prima șansă în duelul cu formația de ligă secundă, așa că pronosticul nostru va fi unul bazat pe diferența de goluri, adică Manchester City să câștige la o diferență de minimum 3 goluri.

Un alt eveniment propus este partida dintre Everton și Brentford. Everton a avut o schimbare pe banca tehnică, deja știută, cel mai probabil, de iubitorii sportului rege, Frank Lampard devenind managerul „caramelelor”. Un început cu dreptul „în noua eră Lampard” poate fi partida cu Brentford, așa că vom miza pe calificarea mai departe a gazdelor.

Continuăm cu partida dintre Tottenham și Brighton, unde vom alege un pronostic pe goluri, deoarece ambele echipe au demonstrat capacitatea de a marca în acest sezon, majoritatea partidelor în care acestea au fost implicate, ambele s-au regăsit măcar o dată pe tabela de marcaj.

Derby în Bundesliga

O altă partidă de mare interes pe care vom paria este Bayern – RB Leipzig. În mod evident, pronosticul nostru este favorabil bavarezilor, care sunt favoriți cerți împotriva adversarilor din Leipzig, care au un sezon mult mai slab față de precedentele, calificarea în Champions League fiind pusă în pericol.

Antwerp – Royale Union – duel de 5 stele în Belgia

Încheiem seria partidelor noastre cu încă un meci de mare calitate, cel dintre Antwerp și Royale Union, care contează pentru etapa cu numărul 26 din Juliper Pro League. Ocupantele locurilor 2, respectiv 1, se vor duela pentru cele 3 puncte, cât și pentru un ulterior avantaj în cursa pentru adjudecarea disputatului trofeu. Noi vom miza pe un rezultat favorabil celor de la Antwerp, deoarece cei de la Royale Union au întâmpinat probleme împotriva echipelor de top din Belgia în acest sezon.

 

Multă baftă!

 

 

Agenții autorizate