Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10 (8.02.2022). 4 partide pentru 2000 de lei!

Specialiștii Betmag vă oferă un bilet cota 10 care pare bun la prima vedere, cu partide din Anglia, mai exact Premier League și Championship, pentru un profit substanțial, de 2000 de lei. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Mizăm pe granzii din Premier League

Primul meci de pe biletul nostru este Burnley – Manchester United. Elevii lui Ralf Rangnick au nevoie de o victorie în partida cu modesta Burnley, care nu a mai câștigat în campionat din 30 octombrie. Cota pentru 2 & 2+, de 1.99, este excelentă pentru noi.

Al doilea eveniment ales pentru biletul nostru este partida dintre Newcastle și Everton. Încă un duel interesant, între două formații care au avut multe schimbări de-a lungul perioadei de transferuri din iarnă. Vom alege pronosticul „X2”, pentru cota 1.51, deoarece Everton nu are atât de mulți jucători noi precum Newcastle.

O altă partidă din Premier League pe care am ales-o este cea dintre West Ham și Watford. O confruntare care a produs întotdeauna goluri, cota pentru GG, de 1.82, este nemaipomenită, deoarece în ultimele 4 partide directe ambele echipe au fost pe tabela de marcaj, cel puțin o dată.

Fulham atacă promovarea

Închidem biletul cu partida dintre Fulham și Milwall, unde vom miza pe o victorie la scor a celei mai ofensive echipe din Championship, care a înscris 74 de goluri în 28 de partide jucate. Cota pentru „1 & 3+” oferită de bookmakeri, care este 1.85, este normală, dar foarte bună, mai ales că adversarul este unul facil.

Partidele propuse pot fi jucate atât într-un bilet single, dar și împreună, pentru un câștig mai mare, dar cel mai indicat este să încercați acest bilet.

 

Mult succes!

 

Agenții autorizate