Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 11 octombrie 2020. Banii şi spectacolul fotbalistic vin din Brazilia

Biletul de COTĂ 10 din 11 octombrie 2020 e conceput din meciuri din prima ligă a Braziliei, unde avem parte de două partide interesante, ambele cu începere de la 22:00, ora României. Fluminense primeşte vizita lui Bahia, în timp ce Gremio se deplasează la Santos.

Bahia poate specula problemele gazdelor

Biletul de COTĂ 10 din 11 octombrie 2020. Fluminense – Bahia este duelul dintre ocupantele locurilor 6 şi 13 din Serie A Brazilia. Privind clasamentul, gazdele sunt favorite şi aşa cred şi bookmakerii, dar lotul lui Fluminense este grav afectat de COVID-19, mulţi fotbalişti aflându-se în carantină, indisponibili pentru joc. Bahia nu este nici ea o trupă prea slabă, mai ales că în ultimele 4 directe cu Fluminense a câştigat de două ori (pe teren propriu), a pierdut şi a remizat câte o dată (de fiecare dată în deplasare). Acum, oaspeţii pot profita de problemele amfitrionilor pentru a obţine toate cele 3 puncte. „2 solist” are cota 3,10.

Santos, sub aşteptări „acasă”

Biletul de COTĂ 10 din 11 octombrie 2020. Santos şi Gremio sunt două dintre formaţiile cu state vechi în Brazilia, dar în acest sezon nu se descurcă tocmai bine. Santos e pe 7, cu 21 de puncte după 14 runde, în timp ce Gremio ocupă locul al 11-lea, cu 17 puncte din 13 partide. Rezultatele lui Santos pe teren propriu au fost departe de aşteptările suporterilor. În ultimele 5 meciuri, au câştigat o singură dată, au remizat de 3 ori şi au pierdut o dată. Exact aceeaşi linie de clasament o are şi Gremio, dar la jocurile din deplasare. Mai mult, la ultima vizită aici, oaspeţii au învins cu 3-0. Meciul de astăzi se anunţă mai echilibrat, dar Gremio poate pleca neînvinsă. „X2 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,20.

Biletul de COTĂ 10 din 11 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii