Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2020. Golurile aduc banii

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2020. Pentru astăzi, am ales două meciuri din colţuri opuse ale Europei. Începem în Israel cu partida de Cupa Ligii dintre Hapoel Haifa şi Kiryat Shmona şi apoi traversăm tot continentul, până în Suedia, unde Djurgardens primeşte vizita lui Mjallby.

Hapoel e favorită, dar mereu a luat gol de la Kiryat

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2020. Hapoel Haifa – Kiryat Shmona începe la 19:45 şi contează pentru runda a doua a grupelor Cupei Ligii. Ambele au pierdut în etapa inaugurală şi au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa calificării. Hapoel a terminat pe 6, ultima în play-off, pe când Kiryat a scăpat la limită de retrogradare. Ultimele 3 directe dintre ele s-au terminat cu victoria lui Hapoel, dar de fiecare dată s-a înscris în ambele porţi. „Peste 1,5 goluri Hapoel şi ambele marchează” are cota 3,25.

Djurgardens, aproape de podium

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2020. De la 20:00, se joacă Djurgardens – Mjallby, în etapa 15 a campionatului Suediei. Gazdele sunt pe 4, cu 23 de puncte, la două puncte de locurile de cupe europene. Se află într-o formă destul de bună, cu 3 victorii în precedentele 4 jocuri. Oaspeţii, locul 8 cu 19 puncte, au avut probleme la ultimele 3 deplasări, reuşind să strângă un singur punct. Ultimele 3 etape au fost de „ambele marchează” pentru cele două formaţii şi e de aşteptat ca şi meciul direct să aibă acelaşi deznodământ. Dacă ţinem cont şi de faptul că Djurgardens e favorită, obţinem o cotă 3,30 pentru „1 şi ambele marchează”.

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate