Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021. Fotbalul la putere. Trei victorii, pentru 1000 de lei

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021. Fotbalul e la putere şi astăzi, zi cu multe meciuri europene. Se joacă în preliminariile Europa League şi Conference League, ceea ce înseamnă că e pauză în primele divizii. În Liga 2 de la noi, însă, avem parte de etapa a treia. Aşadar, din oferta bogată pe care o avem la dispoziţie, am ales trei partide care ne pot aduce nu mai puţin de 1000 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Hermannstadt, punctaj maxim. Iaşi, zero la puncte şi goluri marcate

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021. Hermannstadt – Poli Iaşi, de la 18:30, e un meci care pune faţă în faţă o echipă care a câştigat tot până acum cu una care a pierdut tot. Sibienii au maximum de puncte după două runde, 2-1 cu FC Buzău şi 2-0 cu Unirea Constanţa. E drept au avut adversari accesibili, dar meritul victoriilor le rămâne. De partea cealaltă, Poli Iaşi şi-a continuat seria negativă din sezonul precedent şi a ajuns la 4 înfrângeri oficiale consecutive şi opt în ultimele meciuri de Liga 1 sau 2. Moldovenii au început prost, 0-2 la Petrolul şi 0-1 contra Concordiei Chiajna. Ieşenii stau ceva mai bine în directe, 2-1 la victorii în ultimele 3 partide, toate terminate cu acelaşi scor, 1-0. Totuşi, dată fiind forma de moment, mergem pe mâna Hermannstadtului. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,55.

Rubin, în formă

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021. În turul 3 peliminar al Conference League, de la ora 19:00, Rubin Kazan primeşte vizita lui Rakow Czestochowa din Polonia. Se pleacă de la 0-0, scor înregistrat în partida tur, şi, cum regula golului din deplasare a fost eliminată, totul se decide în Rusia. Gazdele sunt în formă, au punctaj maxim (trei victorii) în campionat, iar pe teren propriu au învins echipe cu pretenţii europene, Spartak Moscova şi Ahkmat Groznîi. Racow merge şi ea ok în Polonia, 6 puncte în 3 etape, între care o victorie la Wisla. A pierdut, însă, fără drept de apel, 0-3 la Jagiellonia. În Conference League, Rakow a înregistrat 3 remize cu 0-0, două cu Suduva din Lituania, de care a trecut la lovituri de departajare. „1 solist” are cota 1,92.

În tur, Galata a egalat în inferioritate numerică

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021. La final, St. Johnston – Galatasaray, în returul etapei a treia preliminare a Europa League, se joacă de la ora 21:00. În prima manşă, s-a terminat nedecis, 1-1, după ce scoţienii au deschis scorul dintr-un penalty la care portarul turcilor a luat „roşu“. Două minute mai târziu, după fix o oră de joc, Boey a stabilit scorul final. Chiar dacă evoluează în deplasare, turcii pornesc din postura echipei favorite. Au un lot superior, iar asta ar trebui să le permită accesul în play-off. Alex Cicâldău, transferat în această vară de la Craiova, ar putea să-şi facă debutul. „2 solist” are cota 2,08.

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021

Biletul de COTĂ 10 din 12 august 2021

Agenții autorizate