Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 13 iulie 2020. Lupta strânsă de la retrogradare ne aduce profit

Biletul de COTĂ 10 din 13 iulie 2020. Pentru acest bilet ne îndreptăm atenţia spre zona retrogradării din Turcia. De la 18:30, Kayseri şi Rizespor joacă împotriva unor echipe mai bine cotate, dar au şanse mare să obţină toate cele 3 puncte puse la bătaie. Mai sunt doar 4 etape, inclusiv aceasta, pentru a strânge cât mai multe puncte şi a scăpa de liga secundă.

Meciul… prieteniei?

Biletul de COTĂ 10 din 13 iulie 2020. Kayserispor – Gaziantep este duelul românilor. La gazde joacă Silviu Lung jr şi Cristi Săpunaru, iar oaspeţii sunt antrenaţi de Marius Şumudică şi îi au în teren pe Alexandru Maxim şi pe Junior Morais (da, şi el e român). Oaspeţii au 41 de puncte, cu 10 mai mult decât primul loc retrogradabil. Chiar dacă matematic nu sunt salvaţi, nu au deloc emoţii, pentru că distanţa este prea mare şi sunt prea multe echipe sub ei. Gazdele, în schimb, sunt pe muchie de cuţit. Au pierdut derby-ul retrogradării cu Rizespor şi au căzut pe 16, care duce în B. Au nevoie ca de aer de puncte. Poate fi un meci al… prieteniei. „Kayserispor câştigă la zero” are cota 2,85.

Foame de puncte

Biletul de COTĂ 10 din 13 iulie 2020. Celălalt meci cu începere de la 18:30, Kasimpaşa – Rizespor, se anunţă mai disputat. Gazdele sunt pe 11, dar la numai 5 puncte de zona roşie. Oaspeţii sunt imediat deasupra liniei, ultima formaţie care se salvează. Conform calculelor hârtiei, 3 puncte astăzi ar urca-o pe Rizespor 2 poziţii în clasament, întrucât Yeni Malatyaspor şi Denizlispor au acelaşi număr de puncte, 32, dar partide mult mai grele cu Beşiktaş şi Trabzon. „2 solist” are cota 3,50.

Biletul de COTĂ 10 din 13 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii