Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10 din 15 august 2021. Duminică facem bani!

Manchester City este o formație grea în deplasare

Biletul de cota 10 din 15 august 2021. Duminică facem bani! Ne așteptăm să vedem meciuri interesante astăzi, în primul weekend cu fotbal de top.

Biletul de cota 10 din 15 august 2021. Duminică facem bani!

Deschidem biletul cu derby-ul rundei în Liga 1, unde avem față în față Rapid și FCSB. Ambele formații vor să demonstreze că sunt în formă, așa că ne așteptăm să vedem mult echilibru. Din acest motiv, mergem cu încredere pe X la cota 3.60.

Biletul de cota 10 din 15 august 2021. Duminică facem bani!

Continuăm cu duelul dintre Tottenham și Manchester City, unde avem cota 1.70 pentru un succes al oaspeților, care s-au întărit în această vară și cu Grealish.

Închidem cu meciul dintre FC Barcelona și Sociedad, primul fără Messi. Chiar și așa, catalanii probabil se vor impune, cota pentru acest pariu fiind 1.73.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate