Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 17 septembrie 2020. Profitul vine din Anglia şi Franţa

Biletul de COTĂ 10 din 17 septembrie 2020. Toată Europa a luat o pauză de la competiţiile interne din cauza preliminariilor Europa League, cu excepţia Angliei şi Franţei. În Regat, se dispută Cupa Ligii, în timp ce în Hexagon e programată restanţa din prima etapă.

Diferenţă de două divizii

Biletul de COTĂ 10 din 17 septembrie 2020. Brighton – Portsmouth începe la 21:45 în turul secund al Cupei Ligii. Gazdele pornesc din postura favoritei, dar competiţia a fost mereu surprinzătoare. Portsmouth, deşi e în liga a treia e o formaţie interesantă cu destul potenţial ofensiv. Totuşi, diferenţa de valoare ar trebui să încline balanţa în favoarea lui Brighton, care e cu două divizii mai sus. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 3,90.

St. Etienne nu a câştigat niciodată la Marseille

Biletul de COTĂ 10 din 17 septembrie 2020. Marseille – St. Etienne, de la 22:00, contează pentru prima etapă din Ligue 1. Ambele formaţii au disputat deja două runde şi au maximum de puncte. Marseille le-a învins pe Brest (3-2) şi PSG (1-0), în deplasare, în timp ce St. Ettiene a jucat pe teren propriu cu Lorient şi Strasbourg şi a învins cu 2-0 de fiecare dată. St. Etienne nu a câştigat niciodată pe terenul lui Marseille în ultimii 30 de ani, iar la ultimele 4 vizite nu a reuşit să înscrie. Gazdele au moral excelent după ce au reuşit să o învindă pe PSG la Paris, dar au încasat două „roşii“. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,55.

Biletul de COTĂ 10 din 17 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare