Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 19 iulie 2020. Ultima etapă de La Liga aduce profit înzecit

sursa: marca.com

Biletul de COTĂ 10 din 19 iulie 2020. Profităm de ultima etapă din La Liga şi alegem două meciuri în care echipa care porneşte cu şansa a doua are nevoie disperată de puncte în faţa unor granzi madrileni care şi-au îndeplinit deja obiectivul. Ambele partide încep la ora 22:00.

Meci capital pentru Leganes

Biletul de COTĂ 10 din 19 iulie 2020. Leganes – Real Madrid pare cel mai disproporţionat duel al serii. Gazdele sunt pe 18, loc retrogradabil, în timp ce oaspeţii au câştigat deja campionatul. Tocmai situaţiile în care se află cele două ne-au făcut să mergem, contrar cotelor, pe victoria lui Leganes, care se află la un punct în spatele Celtei şi nu mai are decât varianta unui succes. Real e euforică după câştigarea titlului şi cam cu gândul la vacanţă. „1 solist” are cota 3,35.

Sociedad poate ironi munca unui sezon întreg

Biletul de COTĂ 10 din 19 iulie 2020. Atletico Madrid – Real Sociedad este a doua confruntare de pe biletul nostru. Trupa lui Simeone e pe 3, calificată în Champions League, orice s-ar întâmpla. Mai mult, mai are şi Final 8-ul de Liga Campionilor la începutul lui august. Sociedad e a şasea, la un punct peste Getafe şi două peste Valencia şi Granada. Dacă pierde, are şanse mari să rateze Europa, fix în ultima etapă. „PSF 2” are cota 3,10.

Biletul de COTĂ 10 din 19 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate