Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 2 noiembrie 2020. Ulimele meciuri ale etapei ne aduc 1.000 de lei

Biletul de COTĂ 10 din 2 noiembrie 2020. E început de săptămână şi final de etapă în campionatele mari de fotbal. Iar partidele care încheie runda a şasea în Germania şi Italia ne pot aduce nu mai puţin de 1.000 de lei câştig. Singura condiţie, pronosticurile noastre să fie corecte.

Primul meci uşor pentru Hoffe pe teren propriu

Biletul de COTĂ 10 din 2 noiembrie 2020. Hoffenheim – Union Berlin se joacă de la 21:30. Cele două sunt vecine de clasament. Gazdele au avut parte de cele mai grele două adversare cu putinţă în precedentele două meciuri: Bayern şi Dortmund. Cu toate astea, au reuşit să adune 3 puncte, după o victorie entuziasmantă, 4-1, cu Bayern. Dortmund s-a impus greu, cu 1-0. De partea cealaltă, Union a făcut două rezultate de egalitate în deplasările de până acum. După 1-1 la Gladbach, rezultat bun, în etapa a două, oaspeţii de azi au făcut tot 1-1, în etapa 4, cu Schalke, echipă care până atunci nu luase niciun punct. „1 şi ambele marchează” are cota 3,44.

Benevento poate profita de absenţele de la gazde

Biletul de COTĂ 10 din 2 noiembrie 2020. De la 21:45, începe Verona – Benevento. Este un meci între două formaţii cu filosofii diferite. Verona este genul de echipă închisă, dovadă şi golaverajul ei de până acum: 5-2. Şi asta, în condiţiile în care în prima etapă a bătut-o pe Roma cu 3-0. Şi în ultima etapă a avut o prestaţie foarte bună şi a remizat 1-1 cu Juventus. De partea cealaltă, Benevento oferă meciuri cu goluri multe. În cele două deplasări, a câştigat 3-2 la Sampdoria şi a pierdut 2-5 cu Roma. Gazdele au mulţi indisponibili, iar asta poate strica mecanismul defensiv. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 2,90.

Biletul de COTĂ 10 din 2 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii