Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 24 februarie 2021. Facem profit cu meciuri restante

Biletul de COTĂ 10 din 24 februarie 2021. Programul tuturor campionatelor din Europa a fost dat peste cap din cauza pandemiei. Peste tot au apărut restanţe, iar amânare Euro 2020 pentru acest an forţează încheierea sezonului mai devreme. Astfel, serile, care altădată erau de Liga Campionilor, au ajuns să găzduiască partide interne în mai multe ţări.

Feyenoord poate rupe seria de meciuri fără succes în deplasare

Biletul de COTĂ 10 din 24 februarie 2021. Groningen – Feyenoord se joacă de la 19:45, în Olanda, partidă restantă din etapa 21. Înainte de fluierul de start, cele două sunt despărţite de 4 puncte şi două locuri în clasament, cu oaspeţii în poziţie mai bună. Feyenoord a avut probleme în ultimele deplasări şi nu a mai câştigat de patru meciuri, iar la Groningen are deja două jocuri fără succes. Gazdele au un sezon foarte bun şi nu au primit gol în precedentele două meciuri acasă. Cu toate acestea, Feyenoord e favorită şi ne aşteptăm la un succes, dar, ţinând cont că ultimele 4 directe cu Groningen nu au trecut de două reuşite pe tabelă, fără prea multe realizări. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,95.

O remiză probabilă

Biletul de COTĂ 10 din 24 februarie 2021. În Scoţia, de la 20:00, St. Mirren şi Motherwell joacă în etapa 11, deşi au deja 29 de partide în campionat. Gazdele vin după 3 remize, oaspeţii, după două înfrângeri. St. Mirren nu a mai câştigat acasă cu Motherwell din 2015, iar precedentele două directe de pe acest teren s-au terminat 1-1. E destul de probabil ca partida din această seară să aibă acelaşi deznodământ. „X solist” are cota 3,45.

Biletul de COTĂ 10 din 24 februarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare