Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 26 august 2020. Trei meciuri pentru un câştig înzecit

Biletul de COTĂ 10 din 26 august 2020. Ziua de miercuri este dominată de partidele din preliminariile Ligii Campionilor, dar se joacă şi etapa a cincea din campionatul Rusiei. Am ales trei partide care ar trebui să ne aducă un profit înzecit.

Duel echilibrat în care ambele pot marca

Biletul de COTĂ 10 din 26 august 2020. Krasnodar – ŢSKA Moscova se joacă de la 20:30. Sunt două formaţii vecine de clasament, cu rezultate similare în primele patru runde. Ambele au câte două victorii şi două înfrângeri, dar sunt diferenţe la golaveraj, 5-2 pentru gazde şi 6-5 pentru oaspeţi. Ultimele două confruntări directe au avut lor la finalul lui 2019 şi s-au terminat cu goluri în ambele porţi. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,32.

Legia are ritm şi formă

Biletul de COTĂ 10 din 26 august 2020. De la 21:00, începe Legia Varşovia – Omonia Nicosia. Polonezii sunt favoriţi la toate casele de pariuri. Mai mult decât atât, au avantajul de a avea ritm de joc. În ultimele două luni au jucat 9 meciuri, ultimele trei dintre ele victorii pe linie. De cealaltă parte, ciprioţii au doar două oficiale: primul tur de preliminarii în Armenia, la Ararat, unde s-au impus cu un gol în reprizele suplimentare, şi un egal 2-2 în campionat, pe terenul lui Pafos, echipă care în sezonul trecut nu a prins play-off-ul. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,07.

Celtic are 11 goluri marcate în două meciuri „acasă”

Biletul de COTĂ 10 din 26 august 2020. Celtic – Ferencvaros începe la 21:45. Diferenţa de valoare dintre cele două este evidentă. Celtic e formaţie care ajunge deseori în primăvara europeană, pe când Ferencvaros nu prea trece de tururile preliminare. Are doar 3 prezenţe în grupe, dar numai în Europa League, niciodată în Ligă. Scoţienii au disputat două jocuri pe teren propriu: 5-1 cu Hamilton în campionat şi 6-0 cu KR Reykjavik în turul precedent de Champions League. O nouă victorie la scor e foarte probabilă. „Celtic handicap -1” are cota 2,05.

Biletul de COTĂ 10 din 26 august 2020. Trei meciuri pentru un câştig înzecit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii