Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 26 iulie 2020. Remize româneşti câştigătoare

Biletul de COTĂ 10 din 26 iulie 2020 vine din România. Noi credem că două partide, una din play-out-ul Ligii 1 şi una din play-off-ul Ligii 2 ne vor aduce o cotă totală de 10,71. Pronosticurile noastre sunt curajoase, dar merită încercate.

Egalul menţine suspansul

Biletul de COTĂ 10 din 26 iulie 2020. De la 17:00, UTA Arad – Rapid se joacă în runda a patra a play-off-ului pentru promovarea din Liga 2. UTA e prima, cu 29 de puncte, iar Rapidul e ultimul, cu 21. Acesta este meciul care poate lămuri situaţia ambelor echipe. Dcă Aradul câştigă, promovează, iar Rapidul nu mai are şanse. Totuşi, noi nu credem că se va întâmpla asta. Credem că suspansul se va prelungi. Mizăm pe „X solist”, la cotă 3,40.

Două echipe echilibrate

Biletul de COTĂ 10 din 26 iulie 2020. Voluntari – Sepsi începe la 20:00. Cele două sunt vecine în clasament, la egalitate de puncte. Cu câte 5 puncte peste locul de baraj, emoţiile retrogradării nu au trecut complet, dar nici nu dau palpitaţii. Sepsi e puţin obosită, după finala de Cupă pierdută în faţa FCSB-ului, dar are capacitatea de a pleca neînvinsă. De partea cealaltă, Voluntari a început în forţă la reluarea campionatului, dar a redus motoarele după ce a ieşit din zona periculoasă. „X solist” are cota 3,15.

Biletul de COTĂ 10 din 26 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare