Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 28 iulie 2020. Finalul de campionat aduce profit

Atalanta

Biletul de COTĂ 10 din 28 iulie 2020. Campionatele se apropie de final, pentru că termentul UEFA pentru prezentarea listei participantelor în competiţiile continentale bate la uşă. Până pe 3 august, trebuie să se cunoască toate formaţiile „europene”. Aşa că astăzi mizăm pe două meciuri din ultimele runde. Avem Parma – Atalanta în Italia şi Zurich – Sion în Elveţia.

Atalanta luptă pentru locul 2

Biletul de COTĂ 10 din 28 iulie 2020. Parma – Atalanta începe la 20:30 şi pune faţă în faţă două formaţii a căror situaţii sunt cunoscute. Atalanta va merge în Champions League, iar Parma termină într-o zonă sigură. Singura miză rămasă este locul 2 pentru Atalanta, poziţie pentru care luptă cu Inter şi Lazio. E penultima etapă, iar oaspeţii îşi vor face jocul obişnuit: ofensiv, spectaculos şi cu goluri multe. „Atalanta câştigă la cel puţin trei goluri diferenţă” are cota 3,45.

Sion se poate salva

Biletul de COTĂ 10 din 28 iulie 2020. Zurich – Sion, de la 21:30, este partida care încheie antepenultima etapă din Elveţia. Gazdele ocupă locul 6 cu 42 de puncte. Au patru înfrângeri consecutive în care au marcat un singur gol. Sunt 99% salvaţi de la retrogradare de ceva etape, iar asta se vede în jocul şi in rezultatele lor. Sion, în schimb, e pe 9 – loc de baraj de retrogradare. Are 3 puncte sub Thun, dar şi un meci mai puţin. Va căuta victoria şi, ţinând cont de formă şi de nevoia de puncte, are şanse mari să o obţină. Sion nu a mai pierdut de 5 runde. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,85.

Biletul de COTĂ 10 din 28 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate