Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 28 mai 2021. Cine ia titlul, cine merge în Europa?

Biletul de COTĂ 10 din 28 mai 2021. Campionatul armean îşi joacă ultima etapă, iar cinci echipe luptă pentru 3 locuri europene, iar două formaţii încă mai au şanse la titlu. Totul se decide astăzi, de la 16:30.

Alashkert depinde de propriu rezultat

Biletul de COTĂ 10 din 28 mai 2021. Alashkert e la 90 de minute de titlul de campioană. Trebuie să o învingă pe Ararat Armenia, pe teren propriu. Alashkert are două puncte în plus faţă de Noah, iar victoria îi garantează titlul. Ararat e pe 3 şi în luptă pentru Conference League cu Urartu şi cealaltă Ararat, aşa că are pentru ce lupta. Va fi un meci interesant, dar Alashkert are prima şansă pentru că joacă acasă. „1 solist” are cota 2,55.

Urartu poate profita

Biletul de COTĂ 10 din 28 mai 2021. Dacă tot aminteam de Urartu, contracandidata lui Ararat Armenia pentru ultimul loc de Conference League (poziţia a treia în campionat), aceasta joacă la Pyunik Erevan, locul 7 din 9. Practic, Urartu, care în acest moment e la egalitate de puncte cu Ararat Armenia, are toate şansele să joace în Europa, dacă învinge una dintre echipe slab clasate. „2 solist” are cota 2,30.

Noah, meci uşor

Biletul de COTĂ 10 din 28 mai 2021. Noah – Van este ultimul joc de pe biletul nostru. Noah a cedat 0-1 la Urartu în runda precedentă şi a pierdut şefia clasamentului şi, probabil, titlul. Acum trebuie să câştige şi să spere la un pas greşit al lui Alashkert. Noah are meci, teoretic, uşor cu Van, locul 6. Dar oaspeţii de astăzi i-au bătut pe cei de la Alashkert în urmă cu 9 zile. „1 şi total goluri 2-6” are cota 1,70.

Biletul de COTĂ 10 din 28 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii