Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 3 februarie 2021. Două pronosticuri pentru peste 1000 de lei

Biletul de COTĂ 10 din 3 februarie 2021. Şi astăzi se joacă mult în Europa. Programul e foarte încărcat, multe ţări au decis ca în Cupă să se joace într-o singură manşă, şi aşa se întâmplă şi în Germania. Mizăm în sferturile competiţiei pe un duel între Stuttgart şi Monchengladbach, la două săptămâni după meciul din campionat. De asemenea, pe bilet am pus şi un meci de Premier League, cel dintre Leeds şi Everton, două formaţii apropiate în clasament.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Se profilează o remiză

Biletul de COTĂ 10 din 3 februarie 2021. De la 21:30, începe Leeds – Everton, în etapa 22 din Premier League. Chiar dacă sunt două dintre formaţiile care nu remizează în general (două egaluri gazdele şi trei oaspeţii, în meciurile de până acum), ne aşteptăm la un duel foarte echilibrat între cele două. Everton stă mai bine în clasament, 33 de puncte în 19 meciuri, dar n-a mai câştigat de două etape. Leeds, 29 de puncte în 20 de jocuri, e trei poziţii mai jos, dar vine cu moral bun după două succese consecutive. În tur, Leeds a reuşit surpriza şi s-a impus cu 1-0 în deplasare. „X solist” are cota 3,65.

În campionat, Gladbach a ratat victoria în prelungiri

Biletul de COTĂ 10 din 3 februarie 2021. Stuttgart – Monchengladbach se joacă de la 21:45 în optimile Cupei Germaniei. În urmă cu două săptămâni, pe acelaşi teren, cele două au oferit un meci frumos pentru spectatorii neutri. S-a terminat 2-2, după ce oaspeţii au condus la pauză cu 1-0, au revenit la conducere la 3 minute după ce au fost egalaţi prima dată, dar au ratat cele 3 puncte, după un gol înscris de Stuttgart în minutul 90+6. În Bundeslig, Monchengladbach este echipa mai bine clasată, cu aspiraţii de cupe europene, în timp ce gazdele se află la mijlocul clasamentului, într-o poziţie sigură, departe de emoţiile retrogradării, dar şi fără şanse la un loc ce trimite în Europa. „Oaspeţii marchează în ambele reprize” are cota 2,80.

Biletul de COTĂ 10 din 3 februarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare