Urmareste-ne

Archive

Biletul de cotă 10 din 3 iunie 2020. Trei meciuri pentru un profit uriaș

Biletul de cotă 10 din 3 iunie 2020. Am ales trei meciuri pe care să pariem pentru un profit uriaș. În toate sunt implicate echipe recunoscute pentru spectacolul pe care îl fac la fiecare duel. 

Biletul de cotă 10 din 3 iunie 2020

  • Biletul de cotă 10 din 3 iunie 2020 are în componență 3 ponturi spectaculoase în care noi avem mare încredere. Având în vedere că partidele se dispută între echipe recunoscute pentru golurile pe care le marchează, dar pe care le și primesc, miza noastră merge tot în această direcție.
  • Prima partidă este cea dintre dintre Sparta Praga și Teplice, unde pariem 1&4+. Valoarea este de partea gazdelor la acest duel.

Trei meciuri pentru un profit uriaș

  • Al doilea duel le pune față în față pe Werder Bremen și Eintracht Frankfurt și este unul foarte echilibrat. Ambele echipe au cote apropiate pentru victorie, ceea ce înseamnă că orice rezultat este posibil. Pariul nostru în acest caz este GG3+.
  • Am ajuns și la ultimul meci de pe bilet, derby-ul etapei din Austria, Salzburg – Rapid Viena. Ne așteptăm la un fotbal total din partea celor două echipe, așa cum s-a întâmplat și la ultima partidă direct, când gazdele s-au impus cu 3-2. Recomandarea noastră este GG4+.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii