Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 6 februarie 2021. Banii vin din fotbalul latin

Biletul pe goluri din 6 februarie 2021. Fotbalul nu ia nicio zi de pauză în Europa, cu atât mai puţin la final de săptămână. Astăzi, mizăm pe două partide din sudul latin al continentului, mai exact, pe Napoli la Genoa şi pe Sevilla – Getafe.

Napoli, favorită contra „grifonilor”

Biletul pe goluri din 6 februarie 2021. Genoa – Napoli se joacă în etapa 21 din Serie A, de la 21:45. „Grifonii”, locul 14 în campionat, în ciuda avantajului terenului propriu, pornesc având şansa a doua în faţa unui Napoli care a câştigat la ultimele 3 vizite pe acest teren şi nu a mai pierdut de 8 meciuri la Genoa. Napoli e pe 5, motiv suplimentar să îi considerăm favoriţi. „Peste 1,5 goluri Napoli” are cota 1,75.

Sevilla, trei victorii consecutive la zero cu Getafe

Biletul pe goluri din 6 februarie 2021. De la 22:00, Sevilla primeşte vizita lui Getafe, în runda cu numărul 22 din La Liga. Gazdele sunt în formă, cu trei victorii la rând în campionat şi 5 în toate competiţiile. Mai mult, au marcat de fiecare dată de cel puţin două ori. Getafe, în schimb, vine după o înfrângere dureroasă, 1-5 la Bilbao, şi un 0-0 cu Alaves. Sevilla a câştigat ultimele 3 directe la zero, dar a fost surprinsă de Getafe în 2018, acasă, oaspeţii câştigând 2-0. Pentru siguranţă, alegem „peste 1,5 goluri”, la cotă 1,52.

Biletul pe goluri din 6 februarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare