Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 6 noiembrie 2020. Fotbalul latin ne poate duce 1.000 de lei

Biletul de COTĂ 10 din 6 noiembrie 2020. Fotbalul latin ne poate aduce nu mai puţin de 1.000 de lei câştig în seara aceasta. Două meciuri interesante, Sassuolo – Udinese în Italia şi Belenenses – Rio Ave în Portugalia, se dispută în etapele cu numărul 7 din campionatele lor.

Sassuolo are cel mai bun atac

Biletul de COTĂ 10 din 6 noiembrie 2020. Sassuolo este favorită în faţa lui Udinese. De altfel, gazdele au surprins cu parcursul de până acum, patru victorii şi două remize, şi cu poziţia din clasament. Sassuolo e pe locul secund din Serie A, la două puncte de liderul AC Milan, şi are cel mai bun atac, 18 goluri în şase meciuri. De partea cealaltă, Udinese pare una dintre candidatele la retrogradare. A pierdut deja 5 partide în primele 6 runde. De obicei pierde la limită, doar o dată fiind învinsă la două goluri diferenţă. „Peste 2,5 goluri gazde” are cota 3,28.

Specialistele în X

Biletul de COTĂ 10 din 6 noiembrie 2020. Belenenses şi Rio Ave sunt două formaţii specializate în remize. Ambele au reuşit câte 3 în primele şase runde, procentaj 50%. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul partidelor directe, două din cele mai recente patru fiind egaluri. Cele mai probabile rezultate sunt 0-0 sau 1-1, pentru că niciuna nu excelează la capitolul spectacol. Rio Ave are golaveraj 5-5, iar adversara 3-5. Mai puţin de două goluri pe meci pentru fiecare. „X solist” are cota 3,05.

Biletul de COTĂ 10 din 6 noiembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii