Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de COTĂ 10 din 6 septembrie 2020. Şi naţiunile mici pot aduce profit

Biletul de COTĂ 10 din 6 septembrie 2020 vine, de asemenea, din Liga Naţiunilor. Ne-a, îndreptat atenţia spre diviziile inferioare ale competiţiei şi am ales două partide care ne pot înzeci banii investiţi. Andorra – Insulele Feroe, de la 16:00, şi Kosovo – Grecia, de la 21:45, sunt meciurile care, sperăm, aduc profit.

Andorra, specialistă în remize

Biletul de COTĂ 10 din 6 septembrie 2020. Andorra – Insulele Feroe este un duel de Liga D, cel mai joc posibil. Sunt două naţiuni mici, care, în ultimul timp, nu mai par atât de mici. Mai ales în Liga Naţiunilor, unde întâlnesc adversari de acelaşi calibru. Andorra a făcut 3 egaluri „acasă” la ediţia precedentă a competiţiei, iar acum a început cu un egal în Letonia. Din 7 partide disputate în total, 5 au fost remize. Insulele Feroe au o victorie, 3-2 cu Malta, şi sunt lider. Un punct în Andorra le-ar prinde bine în încercarea de a promova în Liga C. „X solist” are cota 3,30.

Kosovo, nucă tare pe teren propriu

Biletul de COTĂ 10 din 6 septembrie 2020. Kosovo – Grecia este un duel în premieră. Gazdele, stat recent înfiinţat, au o istorie fotbalistică nu prea bogată, dar interesantă. În preliminariile pentru Euro, doar Anglia a câştigat la Priştina, în timp ce Muntenegru şi Cehia au plecat învinse, iar Bulgaria a terminat egal. Grecia nu are performanţe notabilă în Liga Naţiunilor. La prima ediţie a terminat pe 3 o grupă cu Finlanda, Ungaria şi Estonia, iar în primul meci de anul acesta a remizat 0-0 în Slovenia. „1 solist” are cota 3,30.

Biletul de COTĂ 10 din 6 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate