Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 7 august 2020. Fotbalul latin aduce câştig

Biletul de COTĂ 10 din 7 august 2020. Am ales două partide latine pentru biletul de azi. Pe de-o parte, avem ultimul meci din liga secundă spaniolă, Deportivo La Coruna – Fuenlabrada, iar pe de alta, Guairena – Nacional Asuncion, în prima ligă din Paraguay.

Deportivo e deja retrogradată

Biletul de COTĂ 10 din 7 august 2020. Deportivo – Fuenlabrada, de la 21:00, este meciul care va stabili ierarhia finală şi componenţa play-off-ului pentru promovarea în prima ligă. Deportivo este retrogradată, indiferent de rezultatul acestei partide, pe când Fuenlabrata are nevoie de cel puţin un punct pentru a intra în play-off. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,75.

Nacional n-a mai câştigat de 4 etape

Biletul de COTĂ 10 din 7 august 2020. Guairena – Nacional Asuncion, de la 23:00, este duelul echipelor de pe locurile 5 şi 6. Gazdele merg bine pe teren propriu, cu 3 victorii, un egal şi o înfrângere. Oaspeţii nu sunt în cea mai bună formă. În precedentele 4 etape au remizat de 3 ori şi au pierdut o dată, dar au marcat în 3 partide din acest interval de timp. Este foarte posibil să reuşească să înscrie şi în această seară, dar Guairena să se impună. „1X şi peste 2,5 goluri” are cota 3,65.

Biletul de COTĂ 10 din 7 august 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii