Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 7 iulie 2020. Facem bani cu goluri multe

lazio

Biletul de COTĂ 10 din 7 iulie 2020. Pentru astăzi am ales două partide din fotbalul latin, la care mizăm pe goluri. În Italia, Lazio merge pe terenul lui Lecce, iar Atletico Madrid se deplasează la Celta Vigo, în Spania. Sunt două partide între echipe aflate la capetele opuse ale clasamentelor, în care oaspeţii sunt favoriţi de fiecare dată.

Lecce are o medie peste 5 goluri pe partidă în ultimele 6 etape, iar Lazio al doilea atac din Serie A

Biletul de COTĂ 10 din 7 iulie 2020. Lecce – Lazio, în etapa 31 din Serie A, începe la 20:30. Lazio a pierdut cu AC Milan în runda precedentă şi a căzut la 7 puncte sub Juventus, pe locul secund. Lecce e pe locul 18, primul care duce în Serie B, dar nu pare capabilă să se salveze, fiind singura formaţie cu 6 înfrângeri consecutive. Mai mult, în acest interval, a încasat 25 de goluri, marcând de 6 ori, adică o medie de peste 5 goluri pe meci. Iar acum primeşte vizita lui Lazio, echipa cu al doilea atac din campionat. „Peste 4,5 goluri” are cota 3,35.

Celta marchează meci de meci, dar Atletico nu a mai pierdut din februarie

Biletul de COTĂ 10 din 7 iulie 2020. De la 23:00, Celta Vigo  – Atletico Madrid se joacă în etapa 35 din La Liga. Celta, locul 16 din 20, e într-o formă destul de bună pentru o echipă aflată atât de aproape de zona retrogradării. Are două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere în ultimele 5 etape, în care a marcat de fiecare dată. Atletico este una dintre cele mai bune de la reluarea campionatului, urcând de pe 6 până pe 3. N-a mai pierdut din 1 februarie, 0-1 pe terenul liderului Real Madrid. E favorită şi azi, foarte probabil se va impune, dar va trebui să înscrie cu un gol mai mult decât Celta. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 3,00.

Biletul de COTĂ 10 din 7 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii