Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 8 august 2020. Banii vin din meciurile cu miză

Biletul de COTĂ 10 din 8 august 2020. Pentru o seară de sâmbătă în care toată atenţia e îndreptată spre cele două meciuri de Liga Campionilor, ne-am gândit să vă oferim două pronosticuri, sperăm noi, câştigătoare. Avem Chievo – Spezia în luptă directă pentru promovarea în Serie A, iar Hapoel Beer Sheva – Maccabi Tel Aviv îşi dispută Supercupa Israelului.

Spezia e echipa mai bună

Biletul de COTĂ 10 din 8 august 2020. Chievo – Spezia, de la 22:00, este manşa tur a primei semifinale de play-off de promovare în Serie A. Returul va avea loc pe 11 august. La finalul celor 38 de etape, Chievo a terminat pe 6, cu 56 de puncte, graţie victoriei din ultima rundă (1-0 cu Pescara). Spezia a fost a treia, cu 61 de puncte. Dincolo de clasarea mai bună, Spezia a fost superioară şi în meciurile directe: 0-0 „acasă” şi 3-1 la Chievo. „X2 şi ambele marchează” are cota 2,88.

Echilibru perfect în sezonul precedent

Biletul de COTĂ 10 din 8 august 2020. Hapoel Beer Sheva – Maccabi Tel Aviv, de la 20:15, se joacă în Supercupa Israelului. Este prima manşă, iar meciul se anunţă echilibrat. Beer Sheva a câştigat Cupa şi a fost singura echipă care a reuşit să o bată pe Maccabi Tel Aviv în campionat. Se întâmpla în ultima etapă, când oaspeţii de astăzi erau deja demult campioni, dar sezonul imaculat le-a fost stricat. De altfel, în sezonul trecut, cele două au fost perfect egale. Câte o victorie cu 2-0 pe teren propriu de fiecare parte şi două remize 1-1. „X solist” are cota 3,45.

Biletul de COTĂ 10 din 8 august 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii