Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10 din 8 iulie 2020. Profit uriaş cu 4 meciuri

Biletul de cota 10 din 8 iulie 2020. Profit uriaş cu 4 meciuri. Pariem pe Servette FC – FC Luzern, FC Sion – FC Basel, Sheffield Wednesday – Preston şi AEK Atena – OFI Crete. 

Biletul de cota 10 din 8 iulie 2020

Primele două meciuri de pe biletul de cotă 10 din 8 iulie 2020 sunt din Elveţia. La Servette FC – FC Luzern avem şi cea ma mare cotă de pe tichet, 2,20 pentru X la pauză. Cele două echipe sunt vecine de clasament, având acelaşi număr de puncte. Considerăm că partida va fi una extrem de strânsă. La Sion cu Basel mergem pe mână oaspeţilor, 1,66 pentru 2 solist.

Profit uriaş cu 4 meciuri

În al treilea meci de pe bilet se întâlnesc două echipe care au scăpat de orice emoţie în privinţa retrogradării. Aşadar, ne aşteptăm la Sheffield Wednesday – Preston să avem un GG.

Am ajuns şi la ultima partidă, cea dintre AEK Atena – OFI Crete, unde gazdele sunt mari favorite. Vom paria totuşi la numărul de goluri, peste 2,5. Diferenţa de valoarea este prea mare în favoarea lui AEK şi ne aşteptăm să se vadă şi pe tabela de marcaj.

Biletul de cota 10 din 8 iulie 2020. Profit uriaş cu 4 meciuri

Biletul de cota 10 din 8 iulie 2020. Profit uriaş cu 4 meciuri

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii